Love & Reality

Jakop Zomerdijk in Prince Charming de zorgzame motorduivel

Jakop Zomerdijk is te zien in Prince Charming seizoen 2, waarin hoofdrolspeler Chris Berendse op zoek gaat naar de ware liefde. De motormuis heeft zes maanden in Zuid-Afrika gewoond en pakt nog altijd graag het vliegtuig, maar vindt het tegelijkertijd ook helemaal de tijd om te settelen met een leuke man.

Jakop Zomerdijk in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

PC-Jakop woonde een half jaar in Zuid-Afrika

Jakop Zomerdijk is 26 lentes jong en komt uit het mooie Blaricum. Naast zijn deelname aan Prince Charming is Jakop student hotelmanagement in Amsterdam, maar deed ook de opleiding sport- en bewegingsmanager op het ROC Midden Nederland. Zijn eerste echte job was bij de NH Hotel Group, maar die kwam tot een einde toen hij in december 2015 besloot om voor een half jaar naar Zuid-Afrika te vliegen. Aldaar leerde hij enorm veel, vooral over de wereld en zichzelf.

Fleet manager bij een autodeeldienst

Terug in Nederland ging de Prince Charming-deelnemer aan de slag als rental sales agent, daarna als branch operation supervisor, maar inmiddels heeft hij zijn plekje helemaal gevonden als fleet manager bij autodeeldienst SIXT. Die job vervult hij al bijna zes jaar, dus het lijkt helemaal zijn dingetje te zijn. In zijn vrije tijd pakt Jakop graag het vliegtuig; hij is al naar onder meer Costa Rica, Spanje, Cyprus, Amerika en dus eerder al voor lange tijd naar Zuid-Afrika geweest.

Prince Charming-Jakop toert graag met zijn motor

Als persoon wordt Jakop Zomerdijk omschreven als ‘lief en zorgzaam’. Hij is ondernemend, houdt van musea bezoeken, lekker toeren op de motor en nieuwe dingen ontdekken. Daarnaast vindt hij een gezonde levensstijl belangrijk en borrelt hij graag met vrienden. Jakop zoekt een man die zichzelf durft te zijn, een goede gesprekspartner is en een flinke dosis humor heeft. Wie weet vindt Jakob die wel bij de Prince Charming, Chris Berendse!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!