Love & Reality
Michael Prince Charming

Michael Paul in Prince Charming als lachebekje

Michael Paul heeft in Prince Charming in aflevering 3 zeer verrassend zijn entree gemaakt. Samen met Bobby, Lars, Paul en Roy kwam hij het programma opeens binnendenderen. Zij vervingen de weggestuurde Lorenzo, Olav, Juliën en Angelo!

Michael Paul in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Michael Paul zwemmend lachebekje

Michael Paul is een in Amsterdam woonachtige storemanager in een kledingwinkel. Voor iedere klant weet hij een passend kledingstuk te vinden, maar vind hij in Prince Charming een passend ‘stuk’ voor hemzelf in de persoon van Chris Berendse? Misschien dat hij wat van zijn latinotemperament in de strijd kan gooien om Chris voor zich te winnen? Michael Paul werd namelijk geboren in Venezuela! Desondanks hoeven we geen felle hunk te verwachten, want hij beschrijft zichzelf als een lachebekje.

Skinnydippen

Als Michael Paul niet aan het werk is in zijn kledingwinkel, dan kun je er vergif op innemen dat je de Prince Charming-kandidaat in het zwembad kunt vinden. Of misschien onderwerpt hij wel een flink aantal wijnen aan een grondige test met een paar vrienden, bij een wijnproeverij. Nu maar hopen dat hij zijn beide hobby’s niet combineert, of… het is natuurlijk aanlokkelijk om eerst een wijntje te nuttigen met Chris Berendse, om daarna te skinnydippen!

Michael Paul is al hoteldebotel

Zijn we nog iets vergeten? Jazeker, Prince Charming-deelnemer Michael Paul blijkt iemand met bijzonder veel lagen te zijn. Op zijn pagina op Instagram zien we dat hij helemaal hoteldebotel is op zijn hondje (een corgi) Barbara, én het is belangrijk om te vermelden dat hij helemaal niets heeft met arrogantie en betweterigheid. Bezit een potentiële partner die eigenschappen, dan rent Michael Paul gillend weg! Wat Prince Charming-Chris betreft lijkt dat echter wel goed te zitten… Is hij het dekseltje dat op het ‘potje’ Michael Paul past? Toi-toi-toi!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael Paul (@michaelpsh)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael Paul (@michaelpsh)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael Paul (@michaelpsh)