Love & Reality
Roy Prince Charming

Roy Karsies in Prince Charming als sociaal dier

De entree van Roy Karsies in Prince Charming in aflevering 3 kwam toch wel als een donderslag bij heldere hemel. Samen met Bobby, Michael Paul en Lars kwam hij het programma binnenwandelen. Zij vervingen de weggestuurde Lorenzo, Olav, Juliën en Angelo.

Roy Karsies in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Roy Karsies nieuw gezicht in Prince Charming

In de eerste stropdassenceremonie nam Chris Berendse al weer gelijk afscheid van vier heren: Angelo, Lorenzo, Juliën en Olav. Maar hij kreeg er dus ook vrijwel direct vier kakelverse versterkingen voor terug: Roy, Michael Paul, Lars en Bobby.

Prince Charming-Roy is sociaal dier

Prince Charming-Roy Karsies omschrijft zichzelf als een écht sociaal dier, hij heeft een bijzonder brede sociale kring en reist van hot naar her om met zijn buddy’s af te spreken. Die kring kan ook áltijd en overal uitbreiding gebruiken, Roy leert namelijk graag nieuwe mensen kennen. Wat daarbij handig is: hij is heel erg behulpzaam!

Roy Karsies vindt planten fijn

Eén van de grootste hobby’s van de kersverse Prince Charming-hunk is het verzorgen van zijn vele planten. Bij hem thuis is het klaarblijkelijk een jungle, al hoopt hij zijn Tarzan nog te vinden in de persoon van Prince Charming-hoofdrolspeler Chris Berendse. Valt Chris voor de charmes van Roy, dan kunnen de twee misschien samen zonnen, een andere hobby van de nieuwe Prince Charming-kandidaat. Als laatste kunnen we stellen dat Roy Karsies het aantrekkelijk vindt als een man gepassioneerd is over iets, én hij zoekt een avontuurlijk, ondernemend iemand. Vindt hij die persoon in Chris? Waarom niet?!

Prince Charming-Roy pronkt met bilpartij

Op de Instagram-pagina van Roy kunnen we alvast lezen: “Awesome news guys! Ik mag eindelijk vertellen dat ook ik meedoe met Prince Charming. Samen met Michael, Lars en Beau komen wij snoeihard Il Palazzo binnengeracet. Benieuwd hoe mijn avontuur is gegaan? Kijk dan vanaf nu iedere week op Videoland! News is out, bum is out!”

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!