Love & Reality

Casper in Prince Charming de Groningse hunk

Casper is in Prince Charming één van de single heren die gaan strijden om het hart van Chris Berendse. Hoewel hij een echte gezondheidsgoeroe is, houdt Casper ook wel van een feestje. Datzelfde geldt voor Chris, dus wie weet hebben we hier te maken met een match made in heaven.

Casper in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Casper wisselt gym en discotheek goed af

Casper zag 26 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Groningen, waar hij ook nog altijd woont. Hij werkt er als bouwkundig ingenieur en junior projectontwikkelaar. Mocht de vonk bij Prince Charming-Chris overslaan en ze in de toekomst samen een huisje willen gaan bouwen, zit het met Casper aan zijn zijde dus wel helemaal goed.

In zijn vrije tijd duikt Casper het liefst iedere dag de sportschool in. Hij let bovendien erg goed op zijn voedingspatroon. Toch betekent het niet dat Casper helemaal niet van spontane feestjes houdt, want (soms) mag je hem daar juíst voor wakker maken. Net als voor een lekker reisje naar een warmere bestemming dan Nederland overigens. Zo is hij al op en flink aantal Europese vakantiebestemmingen geweest, en zelfs op het verre Indonesië.

Op zoek naar prins op witte paard, voor in het vliegtuig

Casper is een lieve jongen, maar laat dit niet altijd meteen zien. Hij is loyaal en zorgzaam voor iedereen om zich heen. In Prince Charming hoopt Casper een partner met gezonde ambitie te kunnen scoren. Verder vindt de Groninger het belangrijk dat hij inhoudelijk op één lijn zit met zijn prins op het witte paard, en het allermooist zou het zijn als hij ook te porren is om mee te vliegen naar de mooiste landen van de wereld. Het is Casper in ieder geval van harte gegund!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!