Love & Reality
Lars-Prince-Charming-2021

Lars in Prince Charming de kers op de taart

Lars heeft in Prince Charming in aflevering 3 een spectaculaire entree gemaakt. Hij kwam samen met Bobby, Michael Paul en Roy op het strijdtoneel. Zij vervingen de weggestuurde Lorenzo, Olav, Juliën en Angelo.

Lars in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Lars fitte researcher

Voor zijn werk is Lars researcher bij een onderzoeksbureau. Nu is het echter de vraag of de 27-jarige hunk er ook in gaat slagen de liefde op te sporen en te vinden, in Prince Charming. Zo op papier is prins Chris Berendse helemaal zijn type, dus de voortekenen zijn in ieder geval alvast gunstig. De Amsterdammer omschrijft zichzelf op Instagram als een digital nomad (al werkend op zijn laptop reist hij namelijk de hele wereld rond).

Fitboy

Als Lars niet aan het werk is achter zijn bureau als researcher, is de kans groot dat je hem treft in de sportschool. Soms om simpelweg zijn eigen lichaam, zijn tempel, in shape te houden, anders staat hij voor een groep als spinning instructeur. De blokjes op zijn buik zijn allang niet meer op één hand te tellen, en het moge dus duidelijk zijn waardoor dat dan komt. Dat gaat ongetwijfeld goed in de smaak vallen bij de eveneens bijzonder sportieve prins Chris.

PC-Lars woonde zeven jaar in het buitenland

Lars staat dag en nacht klaar voor de mensen om hem heen, en hij moedigt mensen altijd aan om dingen te doen waar ze blij van worden. Voor hemzelf is dat dus sporten, maar ook zijn werk én het vieren van een feestje. Lars woonde maar liefst zeven jaar in het buitenland en is inmiddels helemaal klaar voor een serieuze relatie. Wat hij zoekt in een partner? Iemand die goed voor zichzelf zorgt en hem af en toe een beetje kan remmen. Wie weet blijkt dat straks wel Prince Charming-Chris te zijn. “Deze zomer ging ik het avontuur aan. Samen met andere singles op zoek naar de ware liefde”, schreef hij al op Instagram.  Zet hem op, Lars!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lars | (@life.oflars)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lars | (@life.oflars)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lars | (@life.oflars)