Love & Reality

Bobby Beau Sauvage in Prince Charming één van de extra heren

Bobby heeft in Prince Charming zijn opwachting gemaakt als verrassende extra deelnemer. In aflevering 3 betrad hij samen met Lars, Michael Paul en Roy de villa van prins Chris Berendse. Maar gaat-ie er ook in slagen om Chris voor zich te winnen?

Bobby in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Bobby extra deelnemer Prince Charming

In de eerste stropdassenceremonie nam Chris Berendse al weer gelijk afscheid van vier heren: Angelo, Lorenzo, Juliën en Olav. Maar hij kreeg er dus ook vrijwel direct vier kakelverse versterkingen voor terug: Lars, Michael Paul, Roy en Bobby.

PC-Bobby woont in Barcelona

Bobby is coach, zanger, kunstenaar en presentator. Dat alles doet het 38-jarige multitalent momenteel vanuit het zonnige Barcelona, waar een grote gay-community zetelt. Op Instagram schrijft Bobby dat hij ‘gezegend en dankbaar is voor zijn deelname aan Prince Charming, in een villa met geweldige mannen en de PC-crew’. Hij noemt het een ‘once in a lifetime-experience’, en de vraag is nu of hij daar ook de liefde aan over heeft weten te houden.

Ambitieuze levensgenieter

Bobby, geboren bij een Indonesische moeder en een Spaanse vader, is een vrije vogel die door het vuur gaat voor vrienden, voor wat hij wil én voor zijn coachingpaarden. Hij vindt het belangrijk om altijd voor een betere versie van zichzelf te gaan. Dat laatste wil hij onder meer halen uit het feit dat hij als vegan leeft, want Bobby geeft veel om een gezonde wereld en aarde. Emotionele en fysieke gezondheid zijn ook erg belangrijk voor hem. Zijn ideale partner staat net als Bobby open voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beau Bobby Sauvage (@beau_sauvage)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beau Bobby Sauvage (@beau_sauvage)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beau Bobby Sauvage (@beau_sauvage)