Love & Reality

Jimmy Sebastian in Prince Charming model en meubelmaker

Jimmy Sebastian behoort in Prince Charming seizoen 2 tot de twaalf single heren die de strijd om de liefde van Chris Berendse aangaan. Met zijn looks én charmes hoopt hoopt Jimmy de prins om zijn vinger te kunnen winden tijdens de bijzondere datingshow.

Jimmy Sebastian in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Sebastian is model en meubelmaker

Jimmy Sebastian van Prince Charming is 33 jaar geleden geboren in Haren, in de provincie Groningen. Hij studeerde op de Hotelschool in Den Haag en ging later door op de Hogeschool van Amsterdam, waarna hij een aardig aantal jobs heeft gehad: van nightmanager bij Crowne Plaza Den Haag tot receptionist bij een tandarts en sales manager bij Summer Rockz. Als eventmanager leek hij zijn roeping te hebben gevonden (die baan behield hij zo’n tien jaar lang), maar in 2019 switchte hij toch weer van job: nu is Sebastian meubelstoffeerder. En in Prince Charming zoekt Jimmy de ware liefde.

Zijn hart ligt echter in de modellenwereld, waarin hij een steeds serieuzere naam wordt. Tijdens een verjaardagsfeest van een vriend werd hij gescout door Metro Models. In zijn vrije tijd gaat Jimmy graag op pad met zijn metaaldetector of duikt hij de sportschool in. Ook houdt-ie van lekker koken (en het natuurlijk ook heerlijk opeten). Opvallend is dat op de website van zijn management te lezen is dat zijn ‘familie niet altijd even steunvol is, want sommigen zijn een beetje jaloers en zijn niet heel enthousiast over het werk dat Sebastian doet’.

‘Prince Charming was onvergetelijk avontuur’

Hopelijk staan zij wél achter de keuze van Jimmy om mee te doen aan Prince Charming. Zelf schreef hij daar al over op Instagram: “Dit was een avontuur om nooit meer te vergeten. Ik heb hier ontzettend veel geleerd en mooie nieuwe vrienden gemaakt. Liefde, lust, verdriet, woede alles komt naar boven.”

Jimmy heeft zijn hart op de tong liggen maar kan zich soms ook snel aangevallen voelen. Op zijn profielpagina bij RTL van Prince Charming wordt Jimmy omschreven als ‘zeer leergierig’, hij is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Jimmy is op zoek naar een ambitieuze man die net als hij het leven met een korrel zout neemt. Wie weet kan Prince Charming-Chris dat wel voor hem gaan worden!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!