Love & Reality
Jimmy Prince Charming Videoland

Jimmy Sebastian in Prince Charming model en meubelmaker

Jimmy Sebastian behoort in Prince Charming seizoen 2 tot de twaalf single heren die de strijd om de liefde van Chris Berendse aangaan. Met zijn looks én charmes hoopt hoopt Jimmy de prins om zijn vinger te kunnen winden tijdens de bijzondere datingshow.

Jimmy Sebastian in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Sebastian is model en meubelmaker

Jimmy Sebastian van Prince Charming is 33 jaar geleden geboren in Beverwijk en opgegroeid in Heemskerk, beiden in de provincie Noord-Holland. Tegenwoordig woont hij in Haaren (Noord-Brabant). Hij studeerde op de Hotelschool in Den Haag en ging later door op de Hogeschool van Amsterdam, daarna toonde hij zich een echte ondernemer. Na enkele jobs, van nightmanager bij Crowne Plaza Den Haag tot receptionist bij een tandarts en sales manager bij Summer Rockz runde hij tot eind 2018 jarenlang een cosmeticabedrijf en een eigen horecazaak. Nu is Sebastian omgeschoold tot meubelstoffeerder, mede door toedoen van de coronapandemie. Het pakte zo slecht niet uit, want meubels restaureren en stofferen vindt hij geweldig om te doen. En in Prince Charming zoekt Jimmy de ware liefde.

Zo nu en dan werkt Jimmy nog als model, maar dat is al wel van eventjes geleden. Ook houdt-ie van lekker koken (en het natuurlijk ook heerlijk opeten). Opvallend is dat op de website van zijn management te lezen is dat zijn ‘familie niet altijd even steunvol is, want sommigen zijn een beetje jaloers en zijn niet heel enthousiast over het werk dat Sebastian doet’.

‘Prince Charming was onvergetelijk avontuur’

Vandaag de dag heeft Jimmy helaas geen contact meer met zijn ouders en familieleden. Maar in Prince Charming heeft hij wel veel nieuwe vrienden ontmoet. Zelf schreef hij daar al over op Instagram: “Dit was een avontuur om nooit meer te vergeten. Ik heb hier ontzettend veel geleerd en mooie nieuwe vrienden gemaakt. Liefde, lust, verdriet, woede alles komt naar boven.”

Jimmy heeft zijn hart op de tong liggen maar kan zich soms ook snel aangevallen voelen. Op zijn profielpagina bij RTL van Prince Charming wordt Jimmy omschreven als ‘zeer leergierig’, hij is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Jimmy is op zoek naar een ambitieuze man die net als hij het leven met een korrel zout neemt. Wie weet kan Prince Charming-Chris dat wel voor hem gaan worden!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!