Love & Reality

Marcel Corné in Prince Charming de gespierde kunstenaar

Marcel Corné behoort in Prince Charming tot de groep van twaalf knappe single mannen die hopen de liefde van Chris Berendse voor zich te winnen. Wordt Marc de grote winnaar van de show, en gaat hij er met de prins op het witte paard vandoor?

Marcel Corné in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Marcel is verslavingscounselor

Marcel Corné is met zijn 37 lentes één van de oudere kandidaten in Prince Charming seizoen 2. De hoogste tijd dus om een man te vinden die de rest van zijn leven aan zijn zijde blijft. En wie weet wordt dat wel Chris Berendse, onze Prince Charming. In het dagelijkse leven werkt Marc als verslavingscounselor. Verder houdt hij van reizen, naar de sportschool gaan en tijd besteden aan zijn trouwe viervoeter Pepper. De Welsh corgi cardigan heeft zelfs al zijn eigen Instagram-pagina, die zeker een kijkje waard is. Cuteness overload!

Liefhebber kunst en de drag community

Op zijn profielpagina bij RTL wordt Marcel Corné omschreven als ‘een sociale man’. Voor zijn vrienden gaat hij door het vuur. Hij schildert hedendaagse kunst met een abstract randje schilderkunst, popart is echt zijn ding. Verder is Marcel een groot fan van de drag community. En we weten van Chris Berendse dat hij dat ook is, wie weet schept dat wel een extra innige band. Af en toe pakt Corné een festival en leeft hij zich uit met glitters. Hij zoekt een man die weet waar hij staat in het leven, charisma heeft en een duidelijk doel voor ogen heeft. Wat zou het toch leuk zijn als Marcel die in Prince Charming weet te vinden!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marc Corné (@marccorne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marc Corné (@marccorne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marc Corné (@marccorne)