Love & Reality

Angelo Nino in Prince Charming de goedlachse sfeermaker

Angelo Nino schittert in Prince Charming, waarin hij vanuit Il Palazzo alles op alles gaat zetten om het hart van hoofdrolspeler Chris Berendse te veroveren. Lukt het de immer lachende Mr. Positivo om met zijn charmes Chris helemaal in te pakken?

Angelo Nino in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Tot in de puntjes verzorgd

Dertig jaar geleden zag Angelo Nino voor het eerst het levenslicht, in Hoofddorp. Hij werkt als beauty consultant en het zal je niet verbazen dat hij er zelf dan ook altijd tot op de puntjes verzorgd uitziet. Dat vindt Angelo ook in een potentiële partner belangrijk; zo nu en dan mag bankhangen in een trainingspak natuurlijk best, maar eenmaal on the streets is een goede outfit en een strak kapsel wel een pré.

Op zijn deelname aan Prince Charming kreeg Angelo bijzonder veel positieve berichtjes, zo meldde hij op Instagram: “Dat heeft mij echt enorm goed gedaan. De mensen die mij heel goed kennen weten dat deze hele circus die eraan komt best een dingetje zal zijn voor mij. Maar ik ben er klaar voor, lekker uit m’n comfortzone.” Zo horen we het graag!

Fascinatie voor J-Lo en Spaanse taal

Als persoon is Angelo Nino ‘bescheiden, maar kan hij ook geregeld de clown uithangen’, lezen we op zijn profielpagina bij RTL. Angelo van Prince Charming houdt van dansen, en dan bij voorkeur op de beats van the queen herself, Jennifer Lopez. Hij bewondert haar om wat ze heeft bereikt. Spaanse les vindt hij leuk om te volgen, of dat iets met zijn fascinatie voor ‘J-Lo’ te maken heeft is niet bekend. Maar romantisch klinkt het in ieder geval wel, die zwoele Spaanse taal.

Wint Angelo in Prince Charming het hart van Chris?

Angelo hoopt in Prince Charming een charmante, kalme man te vinden, die mysterieus is en het liefst ook nog graag affectie toont. Al zullen de andere elf heren daar ongetwijfeld ook op hopen. Maar wie weet valt Chris Berendse in PC wel als een blok voor onze Angelo. Zet hem op!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!