Love & Reality

Lesley in Prince Charming de man van de gekke uitspraken

Lesley is één van de hoofdrolspelers in Prince Charming seizoen 2, waarin Chris Berendse zijn jacht op de ware liefde opent. Door velen werd Lesley al vóór de start van de show gezien als een belangrijke kanshebber. Maar gaat-ie er ook in slagen om Chris voor zich te winnen?

Lesley in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Lesley spiritueel aangelegd

Met zijn 31 jaar is Lesley één van de meest levenservaren deelnemers van Prince Charming. Hij is geboren en getogen in Rotterdam en werkt als job- en lifecoach. Lesley is iemand met zijn eigen woordenboek; voor rare uitspraken moet je bij hem zijn. Hij is de laatste tijd veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel zodat hij rustig wordt. Mede daarom werd hij door het &C Magazine van Chantal Jansen al op voorhand gebombardeerd tot misschien wel dé titelfavoriet in Prince Charming. “Als je het ons vraagt maakt die een verdomd goede kans”, konden we er lezen.

Lesley mediteert de hele dag door

Lesley neemt naar verluidt zo’n vijf tot maximaal twintig (!) keer op een dag de tijd om tot zichzelf te komen middels meditatie. Het is voor hem dan ook welhaast een must dat zijn partner ook open staat voor spiritualiteit. Gelukkig weten we van de Prince Charming, Chris Berendse, al dat hij niet vies is van een klein beetje spiritualiteit. Al moet het natuurlijk ook niet overdreven worden.

Familiemens en zweefneef

Lesley, die meerdere keren per week de sportschool in duikt om zijn lichaam strak en fit te houden, vindt het op zijn beurt verder belangrijk dat er ‘een connectie is op alle vlakken’, zo vertelt het familiemens pur sang verder op zijn profielpagina bij RTL. Leuk feitje: zijn Instagram-accountnaam is Zweef Neef. Om nog maar eens aan te geven hoe hij in het leven staat. Hoe leuk! Veel succes in Prince Charming, Lesley de Zweefneef.

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lesley | Prince Charming (@zweef.neef)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lesley | Prince Charming (@zweef.neef)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lesley | Prince Charming (@zweef.neef)