Love & Reality

Rick in Prince Charming aka Logan Moore

Rick is te zien in Prince Charming seizoen 2, waarin hoofdrolspeler Chris Berendse op zoek gaat naar de ware liefde. Hopelijk vindt hij het geen probleem dat Rick in het verleden in 18+ films heeft geacteerd, onder de artiestennaam Logan Moore.

Rick in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Rick speelde in 18+ films

Rick zag 34 jaar geleden voor het eerst het levenslicht, in Limburg. Met zijn enorme, altijd goed verzorgde baard springt hij al snel in het oog, want de meeste andere mannen hebben redelijk kale kinnen. Rick heeft enkele jaren in Amerika gewoond (eerst twee jaar in New York, daarna in Los Angeles), maar sinds een tijdje is hij weer terug in ‘zijn’ Limburg: in Maastricht. Tegenwoordig runt Rick een dans agency, ofwel een ‘night agency’, maar in het verleden heeft Rick onder de artiestennaam Logan Moore hele andere werkzaamheden verricht: hij was namelijk acteur in 18+ films. Dat bevestigde hij zelf aan LoveReality: “Het klopt inderdaad dat ik p0rn0 heb gedaan.”

Danser, model, acteur

Op zijn eigen website lezen we verder dat Rick ook veel ervaring heeft met acteerrolletjes in ‘normale’ films of series, en in reclames. Zo vertolkte Rick rollen als figurant in onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikke Maastricht, in de internetserie All In The Game en in commercials van bijvoorbeeld Heineken, ABN Amro en Stichting Bescherm de Dieren. Verder heeft Rick veel klussen als (underwear)model en als danser (streetdance, hiphop, clipdance, freestyle en showdance) gedaan. Maar sinds 2009 is hij dus vooral druk met het runnen van zijn nightagency Dancinity.

Rick de ‘opvolger’ van Ferdi?

Maar nu is het tijd voor een compleet andere soort uitdaging: zoeken naar ware liefde, en wel bij Chris Berendse in Prince Charming seizoen 2. Wordt Rick de opvolger van Ferdi, die als kandidaat in seizoen 1 het hart van prince Marvin Wijnans voor zich won? Rick hoopt op een man op wie hij kan bouwen, maar die ook zelf zijn mannetje kan staan.  Het zou hem alvast van harte gegund zijn!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!