Love & Reality

Donnavon Madaran in Prince Charming op jacht naar de hoofdrol

Donnavon Madaran schittert in Prince Charming, waarin hij vanuit Il Palazzo alles op alles gaat zetten om het hart van hoofdrolspeler Chris Berendse te veroveren. Zelf aast hij ook op een hoofdrol in de show. Maar gaat hij die ook krijgen?

Donnavon Madaran in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Donnavon is acteur en model

Donnavon Madaran zag 22 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Voorburg, een stad in Zuid-Holland. Hij verdient zijn centen als zelfstandige in de wereld door modellen, maar klust ook bij met rollen als acteur. Meedoen aan Prince Charming biedt voor hem naast een kans op liefde, dus ook een kans op een doorbraak op de nationale televisie. Leuk meegenomen, toch?

Op zijn profielpagina bij RTL lezen we dat Donnavon niet vies is van een beetje aandacht; hij wordt omschreven als een ‘podiumbeest’ en houdt er van om alle schijnwerpers op hem gericht te hebben. De vraag is of prins Chris daar op gaat vallen, natuurlijk.

Soepele heupen dankzij hiphopdansen

Donnavon heeft zijn handen al aardig vol aan het werken als model, acteur en ook scenarioschrijver voor zijn eigen film, maar toch heeft hij ook nog een grote hobby: hiphopdansen. Daar kan hij vast en zeker indruk mee gaan maken op de heren in de villa.

Donnavon heeft zelf een zwak voor mannen die zich kwetsbaar op durven te stellen. Dat Prince Charming-Chris iemand is die niet bang is om zijn gevoelige kant te tonen komt dus heel erg goed uit. “In kwetsbaarheid zit echte schoonheid” luidt het motto van Donnavon. Mooi gezegd. Succes!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @gaydutchies

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEN/MAG (@gen.magazine)