Love & Reality

Juliën Kooij in Prince Charming feestbeest met een serieuze kant

Juliën Kooij is in Prince Charming één van de single heren die gaan strijden om het hart van Chris Berendse. Met zijn aanstekelijke enthousiasme zou Juliën zomaar eens degene kunnen zijn die een perfecte match met de prins kan vormen.

Juliën Kooij in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

‘Super eng, maar veel zin in’

“Super eng, maar onwijs veel zin in.” Dat zei Juliën Kooij bij zijn bekendmaking van deelname aan Prince Charming, op Instagram. “Na anderhalf jaar alleen de lockdown spenderen, bijna geen nieuwe mensen te ontmoeten en helemaal klaar te zijn met swipen op tinder dacht ik, ja, ik ben wel klaar voor een avontuur, hoe eng ik het ook vind. Ik was nooit de grootste fan van reality en zei altijd dat ik het liefste iets in de media zou willen doen vanuit een passie of talent… Maar ik vond seizoen 1 zo mooi en oprecht dat ik dit wel wilde proberen. Why not, hè? Hopelijk ga je kijken en laat je me weten wat je ervan vindt.”

Prince Charming-Juliën werkt bij BNN/VARA

Juliën Kooij is 27 jaar en komt uit Amsterdam. Hij werkt als Online Producer bij NPO 3FM en BNN/VARA. Eerder was hij ook al freelance schrijver en redacteur. In zijn vrije tijd staat Julien het liefst ergens op tafel te dansen. Hij houdt dan ook enorm van muziek. Sterker nog: Juliën speelt zelf piano, heeft een synthesizer gekocht en zingt heel soms. Ongetwijfeld zou hij daar veel indruk mee kunnen maken op Prince Charming-Chris Berendse.

In een relatie vindt Juliën kunnen lachen het allerbelangrijkste. Want humor ‘zegt veel over hoe iemand in het leven staat’, vindt hij. Verder is het een groot voordeel als een man net als hijzelf gek is op feestjes, maar zijn ogen ook niet sluit voor al het serieuze in de wereld. Work hard, play hard dus. En in dat plaatje lijkt Chris wel te passen. Veel succes in Prince Charming, Juliën!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Philo Boss (@philo.b)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @gaydutchies