Love & Reality
Olav Prince Charming Videoland

Olav Spierings in Prince Charming heeft heftig verhaal

Olav Spierings is te zien in Prince Charming, waarin hij Prince Charming Chris Berendse voor zich hoopt te winnen. De 37-jarige Amsterdammer, een rasechte dierenvriend, is op zoek naar iemand met humor en zelfspot.

Olav Spierings in Prince Charming

Olav Spierings is dus 37 jaar oud en komt uit onze hoofdstad Amsterdam. Olav doet mee aan Prince Charming en is daarnaast eigenaar van een dierenwinkelketen. Maar is dat niet altijd geweest. In 2015 sloeg het noodlot namelijk toe, waardoor hij zijn functie als tandheelkundige opeens niet meer kon vervullen.

In gesprek met LoveReality.nl doet hij zijn verhaal: “Het is zo: ik was tandarts maar heb in 2015 een ongeluk gehad, waardoor ik bijna volledig blind ben geraakt aan m’n linkeroog. Daardoor kan ik niet meer m’n functie als tandarts uitoefenen. Ik ben vorig jaar begonnen met twee compagnons om een dierenwinkel te starten. Dat is al snel uitgegroeid tot een dierenwinkelketen. Daar ben ik nu druk mee bezig!” Hij beschikt dus over een flink incasseringsvermogen, die Olav, dat is wel duidelijk!

Olav hoopt dat Chris over dosis zelfspot beschikt

Olav Spierings staat naar eigen zeggen altijd klaar voor vrienden en is daarnaast ook nog eens inventief en ondernemend. Hij houdt veel van reizen en gaat regelmatig naar Spanje om te windsurfen. De Prince Charming-kandidaat valt op iemand die humor en zelfspot heeft, het leven niet te serieus neemt en jong van geest is.

Zijn eigen beschreven reislust komt goed naar voren op de Instagram-pagina van Olav, die geregeld een vakantiekiek post. Ook zien we dat hij een hondje heeft, dat hij ‘my one and true love‘ noemt. Heeft Olav Spierings nog wel ruimte in zijn hart over voor Chris Berendse in Prince Charming?

Als laatste houdt Olav wel van een feestje en knoopt hij zo nu een babbeltje aan met de Kerstman. Dat valt echter allemaal in het niet bij het verhaal over zijn oogongeluk, superheftig natuurlijk!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olav Spierings (@callmeolav)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olav Spierings (@callmeolav)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olav Spierings (@callmeolav)