Love & Reality

Lorenzo Dominick in Prince Charming de Disney-fanaat

Lorenzo Dominick is te zien in Prince Charming seizoen 2, waarin hoofdrolspeler Chris Berendse op zoek gaat naar de ware liefde. Het zou mooi meegenomen zijn als Lorenzo met Chris zijn voorliefde voor Disney kan delen, want hij is helemaal stapelgek op alles wat ook maar een beetje met Disney te maken heeft.

Lorenzo Dominick in Prince Charming

In Prince Charming krijgt de hoofdrolspeler, Chris Berendse, bezoek van twaalf knappe single mannen. Door middel van daten, soms als groep en soms individueel, zoeken de heren in Il Palazzo in Italië uit of er serieuze liefde in het spel zou kunnen zijn. Door middel van een stropdassenceremonie zal Chris iedere aflevering één van de heren naar huis moeten sturen.

Prince Charming-Lorenzo groot fan van Disney

Lorenzo Dominick zag 28 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Den Haag. Hij is een echte Hofstedeling dus. De vraag is nu of hij de Prince Charming, Chris Berendse, ook het hof kan maken. De als videograaf werkzame hunk is in ieder geval al erg blij dat hij überhaupt mee mag doen aan de bijzondere datingshow. “Een programma als dit, had mij ontzettend geholpen toen ik jonger was. Daarom ben ik onwijs trots om hier deel van uit te mogen maken”, schreef Lorenzo namelijk bij de bekendmaking van zijn avontuur op Instagram.

Bij Lorenzo staat familie bovenaan; met zijn oma van 84 belt hij zelfs nog dagelijks. Hij houdt van architectuur en interieur, maar zijn grootste hobby is Disney: hij heeft wel 150 Disney ornamenten voor in de kerstboom. Op Instagram zien we dan ook bijzonder veel foto’s vanuit Disney Land en World, geflankeerd door bijvoorbeeld Mickey en Mini Mouse, Toystory-sterren en Knabbel & Babbel.

Zoekend naar loyaliteit na bedrog in het verleden

Hoe leuk zou het zijn als deze knapperd een man gaat vinden die met hem mee wil naar the paradise of earth, in Parijs of Florida. De grootste afknapper van Lorenzo is het als mannen zichzelf niet goed verzorgen, of als ze té veel over zichzelf praten. Verder is Lorenzo in het verleden meerdere keren voorgelogen, dus eerlijkheid en betrouwbaarheid is ook absoluut een must. Gelukkig lijkt dat bij Chris Berendse wel goed te zitten. Nu kijken of de Prince Charming zelf ook voor Lorenzo Dominick gaat kiezen!

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!