Love & Reality
Matt Ardeo Big Brother

Matt Ardeo de entertainer in Big Brother

Matt Ardeo doet mee aan Big Brother. In het dagelijks leven is hij werkzaam als dj en producer en het liefst gaat hij als entertainer door het leven. Nu hij het mede door de coronapandemie wat rustiger heeft, is het voor hem het perfecte moment om mee te doen aan Big Brother. Met zijn twintig jaar, Matt vierde tenslotte in het huis zijn verjaardag, is Matt de absolute benjamin van de groep.

Matt Ardeo in Big Brother

Matt Ardeo is te zien in Big Brother. Matt is twintig jaar oud en woonachtig in Zundert. Het liefst houdt hij zich bezig met het entertainen van mensen. Hij is dan ook niet voor niets werkzaam als DJ, Producer en Event Manager. Met zijn deelname aan het experiment van Big Brother wil Matt zichzelf graag testen.

In het huis stapt hij tenslotte een totaal nieuwe wereld binnen. Hij verlaat zijn dagelijkse sleur en het dorpse leventje in Zundert voor een groot avontuur. Matt denkt in het huis het beste te klikken met Nick. De twee zijn tenslotte beide werkzaam als DJ en denken elkaar al eens gezien te hebben.

Matt Ardeo jongste van de groep

Matt Ardeo heeft Jill verslagen als de jongste bewoner van het huis. Matt kwam als negentienjarige het huis binnen, maar vierde meteen zijn twintigste verjaardag. Alhoewel hij nog zo jong is, lijkt Matt geen problemen te hebben om zijn plek te vinden in het huis.

Naar eigen zeggen heeft hij al genoeg meegemaakt in zijn jonge leven om toch al aardig volwassen te kunnen zijn. In de groep zal hij zich dan ook dominant opstellen. “Ik kan competitief zijn; heel erg graag willen winnen en dergelijke. Dan kan ik misschien heet geblakerd zijn”, waarschuwde Matt ook alvast.

Matt Ardeo is te volgen via Instagram.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrickJerrel