Love & Reality
Jerrel Baumann Big Brother

Jerrel Baumann de make-up-artiest in Big Brother

Jerrel Baumann doet mee aan Big Brother. De make-up artiest is afkomstig uit Amstelveen. Hij waarschuwde zijn huisgenoten al dat hij weliswaar slonzig kan opstaan met een trui en een trainingsbroek, maar dat ze niet versteld moeten staan als hij gedurende de dag transformeert in een heel ander persoon. Niet gek voor iemand die zijn geld verdient als make-up artiest. In het Big Brother huis wil hij ook graag de andere bewoners onder handen nemen.

Jerrel Baumann in Big Brother

Jerrel Baumann doet mee aan Big Brother. Het is niet ondenkbaar dat je Jerrel misschien al ergens van kent. Hij heeft in de loop der tijd al aardig wat volgers opgebouwd op TikTok en was ook enige tijd actief op YouTube. Sinds zijn YouTube-video’s is Jerrel echter wel flink afgevallen. Als de 25-jarige Jerrel zichzelf moet omschrijven, dan wil hij vooral gezien worden als een nuchtere en hippe jongeman.

De bewoners in het Big Brother huis kunnen prima een discussie aangaan met Jerrel. Deze make-up artiest gaat discussie namelijk niet snel uit de weg en is ook niet op zijn mondje gevallen. Hij ziet zichzelf een beetje als een alfa-mannetje en in het huis gaan we dan ook ongetwijfeld zien dat hij regelmatig de leiding neemt.

Jerrel laat vriend achter

Voor Jerrel zal het Big Brother huis wel even wennen worden. Het moeilijkste voor hem is dat hij zijn vriend een tijdje niet ziet. De twee zijn al vijf jaar samen, maar nu Jerrel in het experiment van Big Brother is gestapt, mag hij de komende tijd geen contact hebben met de buitenwereld.

Jerrel omschrijft zichzelf verder als iemand met aardig wat levenservaring. Daardoor heeft hij er geen moeite mee om zichzelf te zijn en kan hij zelfverzekerd voor de dag komen. Dat hij nu meedoet aan Big Brother, is een droom die uitkomt. Vroeger als klein jongetje keek hij tenslotte al naar het programma.

Jerrel Bauman is te volgen via Instagram.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick