Love & Reality
Ted B&B Vol Liefde Portugal

Ted in B&B Vol Liefde in Portugal op zoek naar nieuwe liefde

Ted doet mee aan B&B Vol Liefde. Ted is inmiddels 67 jaar oud en heeft al een heel leven achter zich. Zo verloor ze twee partners in tien jaar tijd, maar staat ze nog altijd bijzonder vrolijk in het leven. De op Madeira (Portugal) woonachtige Ted hoopt met haar deelname aan B&B Vol Liefde een nieuwe leuke man tegen te komen. De altijd vrolijke Ted weet precies wat ze zoekt.

Ted in B&B Vol Liefde

Ted uit B&B Vol Liefde heeft het prima voor elkaar op Madeira met haar eigen droompaleisje. Ze kan genieten van prachtig uitzicht in haar B&B The Flaghouse, maar merkt dat ze soms wel iets mist in haar leven. Ze zoekt dan ook naar een leuke man, die haar niet per se hoeft te helpen met haar bed & breakfast. “Als ze willen werken, dan mogen ze me helpen met het zwembad onderhoud of een beetje egaliseren, want dat moet één keer in de twee weken gebeuren. Of we gaan gewoon een leuke hike maken of iets leuks doen.” Daar houdt ze van, ze kent het eiland tenslotte als haar broekzak.

Ted uit Portugal zoekt outgoing man

Ted geniet dan wel met volle teugen van haar uitzicht in Portugal, het liefst zou ze dat weer doen met een leuke man aan haar zijde. Ze weet dan ook precies waar ze naar op zoek is. “Een man die outgoing is, een man die houdt van het leven, een man die houdt van reizen, een man die lief voor mij is en ik wil graag lief voor hem kunnen zijn ook. En ik heb gewoon een gezellige kerel nodig.”

De leeftijd maakt Ted niet heel veel uit. “Ik weet niet hoe geïnteresseerd ze zijn in een oude vrouw als ik, maar ze mogen een stuk jonger zijn. Maar ze moeten niet heel erg oud zijn, want ik been heel actief zelf.” Ze zoekt dan ook een partner die zelf ook erg actief is, van koken houdt, graag wandelt en gezellig met haar mee gaat om leuke dingen te doen.

B&B-eigenaresse verloor twee partners

Tot op heden ging het leven van Ted niet altijd over rozen. “Ik ben getrouwd geweest, heb mijn eerste twee dochters gekregen.” Ze besloot van die man te scheiden en hertrouwde later met een andere man die zij beschouwt als de liefde van haar leven. “We hebben twintig jaar heerlijk geleefd met zijn tweeën, tot ik gebeld werd door mijn dochter omdat hij een slagaderlijke bloeding had gekregen.”

Haar man overleed op 51-jarige leeftijd. Een aantal jaar later kwam er een nieuwe man in het leven van Ted. Ze trouwde in 2005 met hem, maar in 2012 verloor ze hem aan een verschrikkelijke ziekte. “Binnen tien jaar ben ik er twee kwijtgeraakt, zat ik weer alleen.” Nu wil ze graag op zoek naar een nieuwe leuke man, want het alleen zitten is ze meer dan zat. “Ik heb geen zin in zwaarmoedige toestanden en dergelijke. Ik heb genoeg voor mijn kiezen gehad. Nu gezellige tijd weer”, aldus Ted.

Dit zijn de heren voor Ted

Wil jij graag overnachten in The Flaghouse, de B&B van Ted? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed