Love & Reality
Denise B&B Vol Liefde

Denise vanuit Spanje in B&B Vol Liefde

Denise doet mee aan B&B Vol Liefde. Ze is dertig jaar oud en woont tegenwoordig in Spanje. Denise is met recht een echte fitgirl te noemen. Niets voor niets is haar favoriete plek in haar eigen appartementencomplex de gym. Denise is inmiddels alweer ruim een jaar vrijgezel en mist toch wel iets in haar leven. Alhoewel ze het alleen ook niet verkeerd heeft, zou ze het leuk vinden om in B&B Vol Liefde een leuke man te ontmoeten.

Lees ook: Zijn Denise en Sven samen na B&B Vol Liefde?

Denise in B&B Vol Liefde

Denise is de trotse bedrijfsleider van een appartementencomplex met liefst zeventien appartementen genaamd Alpujarra Secret. Er wordt nog hard gewerkt aan onder meer het zwembad, maar ondertussen heeft ze al grootse plannen voor de toekomst. “Ik ben ondernemer in hart en nieren en ik zou het leuk vinden om nog meer ondernemingen te beginnen. Ik blijf op zoek naar uitdagingen. Als dit staat en loopt, wil ik weer een nieuwe uitdaging”, vertelt ze over zichzelf.

Aan daten heeft ze de afgelopen tijd niet gedaan. “Het afgelopen jaar is rustig geweest voor mijn dating leven. Ik ben het afgelopen jaar alleen met mezelf bezig geweest en met werk natuurlijk.”

Denise uit Spanje zoekt de ware liefde

Nu is ze echter ook wel toe aan een leuke man in haar leven. “Ik heb het fijn alleen, maar ik vind het ook wel leuk om mijn leven met iemand te delen. Ik ben niet heel gek op de Spaanse mannen. Mijn ex-vriend was ook Spaans en ik ben niet voor niets weer vrijgezel. Het klikt niet zo zeer. De mannen hebben heel veel temparament, ze zijn best wel dominant. Ik mis gewoon een beetje de Nederlandse mannen.”

Denise van Alpujarra Secret weet wat ze zoekt

Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt ze dan ook dat de Nederlandse mannen zich volop zullen inschrijven. Ze weet precies wat ze zelf te bieden heeft en wat ze zoekt. “Ik ben heel zorgzaam, ik kan heel veel liefde geven aan een man. Ik ben ook een hele goede huisvrouw. Ik ruim ook graag op, ik zorg dat alles netjes is. Ik ben alleen geen goede chef, dus als je zou kunnen koken, dan zou dat heel fijn zijn.”

De mannen die zich inschrijven voor haar in B&B Vol Liefde moeten dan ook vooral lief, ambitieus, intelligent en betrouwbaar zijn. Ook moeten ze kunnen opschieten met haar hond, want die wijkt niet van haar zijde. Wil jij graag overnachten in de B&B van Denise? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Dit zijn de heren voor Denise

Denise is te volgen via Instagram.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D E N I S E A N N A (@deniseanna.lov)