Love & Reality
Hans B&B Vol Liefde Frankrijk

Hans in B&B Vol Liefde vanuit Frankrijk op zoek naar leuke vrouw

Hans Vroom uit Frankrijk doet mee aan B&B Vol Liefde. Hans is 59 jaar oud en woonachtig in Dégagnac. Het kleine plaatje in Frankrijk is goed voor iets meer dan 500 inwoners. Hans werkte ooit als ridder in Het Land van Ooit, maar dat is inmiddels alweer een tijdje geleden. Ruim twintig jaar geleden besloot hij samen met zijn toenmalige vriendin zijn koffers te pakken en te verhuizen naar Frankrijk. Inmiddels is hij alweer lange tijd vrijgezel en hoopt hij in B&B Vol Liefde een leuke dame tegen het lijf te lopen.

Lees ook: Zijn Hans en Petra uit B&B Vol Liefde nog samen?

Hans Vroom in B&B Vol Liefde

Hans is de trotse eigenaar van B&B Du Passe-Temps in Frankrijk, maar dat is niet het enige waar hij zich mee bezighoudt. Zo speelt hij als gitarist ook in rockband Minors of Muzo. Daarnaast heeft Hans een grote passie voor paarden. Hij heeft dan ook zijn eigen manege en geeft zelfs paardrijlessen. Hans valt het best te omschrijven als een echte vrijbuiter. “Lief, charmant en een gezellig karakter. Ik ben dol op humor en zelfspot”, omschrijft hij zichzelf.

Hans in Frankrijk

Hans vertrok zo’n twintig jaar geleden naar Frankrijk, maar zijn liefde voor het land ontstond al eerder. “Ik ben vroeger op vakanties in Frankrijk geweest. Veel kazen gegeten natuurlijk. Laten kwam natuurlijk de liefde voor de rose en de rode wijn. Mijn moeder was Francofiel en ik luisterde ook Franse muziek. Ik ben verslaafd geraakt aan Frankrijk.”

Hans zoekt leuke vrouw

Hans heeft het dan ook helemaal naar zijn zin in Frankrijk, maar zou graag ook een leuke dame aan zijn zijde hebben. “Het probleem hier is dat er weinig inwoners zijn. Dus ik zit echt in het gat in de wereld. Vandaar dat het vrij moeilijk is om hier een partner te vinden.” Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde hoopt hij wel een leuke vrouw te vinden. “Ik zoek een open vrouw die eventueel wil participeren in het bedrijf. Charmant, zelfstandig, affiniteit met honden en paarden, die het ziet zitten om met mij een toekomst aan te gaan.”

Muzieksmaak

Waar ik absoluut niet op vrouw, zijn vrouwen die houden van André Hazes of de Toppers en aanverwante artikelen. Ook geen diva, want het shoppen is hier niet naast de deur. En als het even kan, een redelijke algemene ontwikkeling heeft. Want waar ik dus ook op afknap, zijn domme vrouwen”, gaat hij verder. Hans zoekt nu dan ook echt een soulmate waar hij smoorverliefd op kan worden. Mogelijk vindt hij dat wel in B&B Vol Liefde seizoen 2.

Dit zijn de dames voor Hans

Wil jij graag overnachten in de B&B van Hans? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed