Love & Reality
Noes B&B Vol Liefde Spanje

Noes uit Spanje in B&B Vol Liefde zoekt man

Noes uit Spanje doet mee aan B&B Vol Liefde. Noes is het best te omschrijven als een flamboyante man die geniet van zijn leven in Oliva, Spanje. Hij is 69 jaar oud en heeft een hectisch leven achter de rug als professioneel danser. Tegenwoordig pakt hij het wat rustiger aan en wil hij zich meer focussen op zingen. In B&B Vol Liefde gaat hij op zoek naar een man die zijn leven compleet maakt.

Noes heeft B&B in Spanje

Noes heeft sinds ongeveer een jaar zijn eigen bed & breakfast in Spanje. Een bijzondere keuze, want hij was in eerste instantie niet van plan er één te starten. “Ik wilde gewoon naar Spanje verhuizen, een nieuwe uitdaging. Dan ontmoet je allemaal mensen hier en die hebben eigenlijk allemaal een B&B. En toen dacht ik: Misschien is dat wel leuk erbij, een B&B”, gaf Noes aan. Makkelijk was het niet om zijn eigen B&B The Dancer te starten, want hij heeft er aardig wat werk aan gehad.

“Het was een mooi huis, op een mooie plek. Maar het was gewoon verouderd. Elektriciteit, riolering, verven. En vooral nu zijn we met de tuin bezig, dat was ook één groene zee. Dus er is nog steeds veel werk te doen, maar we schieten op”, gaat hij verder.

Noes in B&B Vol Liefde

Noes heeft het met zijn B&B nu goed voor elkaar, maar zou zichzelf in de toekomst graag met een nieuwe vriend zien. Zijn laatste serieuze relatie was tenslotte alweer twaalf jaar geleden, al heeft hij sindsdien wel een aantal korte relaties gehad. “Nu wordt het tijd om samen met Buddy (hond, red.) en een ander maatje door te gaan.”

Noes heeft niet veel eisen voor zijn toekomstige partner. “Tot nu toe hebben ex-partners op mij geleund, zij hebben hun hoofd op mijn schouder gelegd. Het zou fijn zijn om nu een partner te hebben waar ik ook mijn hoofd op zijn schouder kan leggen.” Verder zoekt hij een man die positief in het leven staat. Een echte eisenpakket heeft Noes niet, als het gehele plaatje maar klopt. Heb jij interesse in Noes? Meld je aan via de site van B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed