Love & Reality
Piet Ab Tjerk B&B Vol Liefde Ted

Dit zijn de heren voor Ted uit B&B Vol Liefde

Piet, Ab, Tjerk en Ben maken hun entree bij Ted in B&B Vol Liefde. Ze willen in Portugal onderzoeken of Ted misschien wel de vrouw is met wie een van hen oud wil worden. Zij heeft geen makkelijk leven achter de rug. Ze verloor twee partners, maar gaat niet bij de pakken neerzitten. “Ik heb geen zin in zwaarmoedige toestanden en dergelijke. Ik heb genoeg voor mijn kiezen gehad. Nu gezellige tijd weer”, aldus Ted. Mogelijk kunnen Piet, Ab, Tjerk of Ben daar wel een handje bij helpen.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Piet voor Ted uit B&B Vol Liefde in Portugal

Piet doet voor Ted mee aan B&B Vol Liefde. Hij is afgereisd naar de prachtige B&B van Ted in Madeira. Piet is 73 jaar oud en was vroeger altijd werkzaam als timmerman. Tegenwoordig is hij gepensioneerd. “Mijn dochter heeft mij opgegeven. Toen hebben ze naderhand het filmpje opgestuurd. Toen heb ik even gekeken en dacht ik: Daar kan ik wel een filmpje aan wagen.” Zo gezegd, zo gedaan, want nu staat Piet ineens in Portugal waar hij het hart van Ted hoopt te veroveren.

Piet zou het wel leuk vinden als er weer een leuke vrouw in zijn leven is. “Ik ben wel weer toe aan liefde in mijn leven. Ik ben niet zo’n knuffelaar, maar ik vind het wel leuk als ik iemand leuk vind. Dan ben ik wel een knuffelaar. Ik ben handig, dus ik kan wel een klusje doen. Ik kan goed koken, ik kan bedden opmaken. Het enige wat ik niet doe, is strijken. Dat doet mijn dochter thuis.” De eerste indruk is goed: “Zij was boven verwachting ook heel mooi”, klonk het vanuit Piet. Zij omschreef hem als: “Een hele aardige man, een heel lieve man. Ik kan niet anders zeggen.” Piet heeft echter wel één nadeel. Hij kan eigenlijk alleen Nederlands, waardoor hij de vrienden van Ted niet kan verstaan en dat zorgt al meteen voor problemen. In de komende afleveringen moet blijken of Piet toch de man voor Ted is.

Ab vertrekt naar Madeira

Ab is de tweede man die probeert het hart van Ted sneller te laten kloppen. Ab is 71 jaar oud en wordt door zijn vrienden omschreven als een echte gangmaker. Hij leerde Ted kennen in haar voorstelvideo. “Ik heb naar het programma de aftrap gekeken. En daar zag ik Ted en dat vond ik een heel spontane vrouw. Die korte haren, beetje pittig, wil veel doen. Ik ben zelf ook een doener. Drie keer per week sta ik op de golfbaan. Dus wat dat betreft: Ik zie het wel zitten.”

Mocht Ab zijn hart verliezen aan Madeira, dan is dat voor hem niet nieuw. Het eilandleven kent hij maar al te goed. “Ik kom elk jaar wel een keer op Terschelling. De laatste jaren kwam ik heel vaak op Mallorca, vakantie vieren. En nu voor het eerst hier op dit mooie, schone bloemeiland.” Verder omschrijft hij zichzelf als: “Ik ben en Bourgondiër. Ik lust wel een glaasje bier en ik lust ook wel een glaasje wijn. Ik verwacht een hele leuk tijd, fantastisch weer. Het is een kwestie van elkaar een beetje leren ontdekken. Ik wil wel als het kan altijd leuke dingen doen.” Binnenkort moet blijken of Ab de man voor Ted is.

Ab B&B Vol Liefde

Tjerk voor Ted naar Madeira

Tjerk gaat het hart van Ted proberen te veroveren. De 71-jarige Tjerk is in Den Haag geboren en getogen en heeft flink wat afgereisd in zijn leven. Toen hij de video van Ted zag, besloot hij meteen te reageren. “Ik heb een film gezien van Ted en ik denk: Jeetje, wat een leuke vrouw. Oprecht, spontaan, goed hart. Ik denk: Die wil ik wel ontmoeten”, vertelde de ondernemer.

In het dagelijks leven houdt Tjerk van uiteten gaan, een glaasje wijn drinken en golven. “Als ze niet kan golven, wil ik haar best een beetje helpen. En we moeten gewoon leuke dingen doen. Daar heb ik erg veel zin in.” In de komende weken moet blijken of Tjerk het hart van Ted sneller laat kloppen.

Tjerk B&B Vol Liefde

Oude bekende Ben wil Teds hart veroveren

Ted krijgt een oude bekende over de vloer. De gepensioneerde garagehouder Ben gaat proberen het hart van Ted te veroveren. Hij is 77 jaar oud en kent Ted al een beetje, omdat zijn zoon verschillende appartementen in de omgeving heeft en Ben regelmatig afreist naar Madeira. Ben is onder de indruk van Ted. “Ted is een vrouw naar mijn hart. Net als mijn vrouw, waar ik zowat 60 jaar mee geweest ben, die hebben haar op hun tanden. Die vertellen wat ze denken. Dat vind ik leuk, dat kan ik wel mannen, dat lukt me wel. ”

Ben staat open voor een nieuwe vrouw in zijn leven. “Ik heb alles wat mijn hartje begeert. Ik kan doen wat ik wil, ik kan kopen wat ik wil. Maar die vrouw naast me, die heb ik niet. Die mis ik. Ik denk: Ik ga er gewoon voor.”

Ben B&B Vol Liefde