Love & Reality
Herman B&B Vol Liefde Ierland

Herman vanuit Ierland in B&B Vol Liefde voor leuke vrouw

Herman doet vanuit Ierland mee aan B&B Vol Liefde. Herman is 62 jaar oud en de trotse eigenaar van zijn B&B FisHerman. Daarnaast verhuurt hij ook regelmatig visbootjes aan zijn gasten. Herman is namelijk dol op vissen. Op zijn bootje komt hij op de mooiste plekken van Ierland, maar dat kan hij thuis helaas nooit met iemand delen. Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde hoopt hij dan ook een leuke vrouw tegen te komen met wie hij dat straks wel kan delen.

Herman verhuisd naar Ierland

Herman verruilde Nederland achttien jaar geleden voor het prachtige Killaloe in Ierland. In Nederland heeft hij altijd gewerkt als staalweker, maar in Ierland besloot hij het anders aan te pakken. Herman liet zijn werkzaamheden als lasser achter zich en startte zijn eigen bed & breakfast genaamd FisHerman. Vanaf het eerste moment was hij verliefd op Killaloe. “De eerste dag wist ik gelijk al: ‘Wow, wat is het mooi hier’. Op een gegeven moment de knoop doorgehakt en nu woon ik hier achttien jaar met plezier en er komen nog wel wat jaartjes bij.”

Herman in B&B Vol Liefde

Het wordt voor Herman echter wel tijd om een leuke vrouw tegen te komen met wie hij zijn avonturen in Ierland kan delen. “Ik kom op zulke plekken dat ik denk: ‘Jeetje, was er nou maar iemand bij me om dat samen te zien met mij.’ Of al kon ik het überhaupt maar thuis vertellen. Nu maak je de meest mooie avonturen mee, maar het blijft in je hoofd zitten.” Dat is niet het enige wat hij mist. “De genegenheid, de knusheid. Om grof te zeggen: van seks tot knuffelen. We weten allemaal de levensbehoefte wel.”

Herman weet waar hij naar op zoek is. “Een vrouw moet wel een beetje sportief zijn. Ik ga graag wandelen, met de fiets weg en als ze met me mee kan, is dat natuurlijk geweldig. Ze hoeft niet met hoge hakken aan te komen en hele lange nagels met nagellak.” Al met al zoekt Herman dan ook naar het totaalpakket. Denk jij dat te zijn? Schrijf je dan in via de site van B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed