Love & Reality
Richard B&B Vol Liefde Portugal

Richard uit Portugal zoekt in B&B Vol Liefde naar de liefde

Richard van der Meulen gaat in B&B Vol Liefde op zoek naar een nieuwe liefde. Richard is neergestreken in Portugal nadat hij in zijn leven een zware klap kreeg te verwerken. De vijftigjarige Richard is namelijk weduwnaar. Zo’n vier jaar geleden overleed zijn vrouw. Nu Richard er in Portugal alles aan doet om zijn eigen droom uit te laten komen, is het voor hem ook tijd voor een nieuwe liefde in zijn leven. Hij hoopt die te vinden in B&B Vol Liefde.

Lees ook: Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?

Richard is vertrokken naar Portugal

Richard van der Meulen is vertrokken naar Portugal. Ruim 37 jaar werkte hij als kokkelvisser, totdat het tijd werd voor een nieuw avontuur. “Een vriend van mij kwam ik tegen op een strandfeest in Texel. Die zei tegen mij dat ik naar Portugal toe moest komen. Toen ben ik daar vier dagen geweest en dat voelde als een warme deken.

“De mensen zijn vriendelijk, gastvrij, aardig en behulpzaam. Toen stond voor mij al vast dat ik deze kant op wilde gaan. Ik wilde altijd al in de zon wonen”, vertelt Richard over zijn verhuizing. Hij kocht in Portugal dan ook een overwoekerde tipitentencamping inclusief villa in de Algarve. Hij hoopt zijn paleis in het voorjaar van 2022 te kunnen openen.

Richard in B&B Vol Liefde

Dat is niet het enige wat Richard in 2022 graag ziet gebeuren. Ook zou hij graag een leuke vrouw tegenkomen. “Wat ik echt in mijn leven mis? Ik mis balans, warmte, liefde. Iemand die mij aanvoelt, die mij af en toe afremt. En iemand om ’s nachts lekker tegenaan te kruipen.”

Richard hoopt dat een vrouw erin slaagt om met hem te leven. “Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven. Maar ik weet van mezelf: Ik ben redelijk goed onderbouwd, ik houd van een goed gesprek en ga geen discussie uit de weg. Ik houd van eerlijkheid en oprechtheid, niet liegen. En ik ben een echte pleaser. Ik vind het heerlijk om een vrouw zoveel mogelijk naar haar zin te maken. Als zij gelukkig is, dan ben ik ook gelukkig, dat geeft mij gewoon een goed gevoel.”

Richard is weduwnaar

Richard doet nu weliswaar mee aan B&B Vol Liefde, zo’n vier jaar geleden zag zijn leven er heel anders uit. Toen overleed zijn vrouw. “Wij waren echt maatjes. Zij was niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn beste vriend. We kwamen net terug van vakantie. We dachten oud te worden samen en dan word je ineens zo uit het leven gerukt. Het was zo’n goed mens. Dat is gewoon verschrikkelijk.”

Inmiddels heeft Richard zich aardig herpakt. “Gelukkig nu voelt het een stuk beter. Je moet door met het leven. Nu heb ik het gevoel dat ik toe ben aan een nieuw tijdperk, met een nieuw persoon. We zullen zien waar het me brengt, aldus Richard.

Wil jij graag overnachten op de tipitentencamping van Richard? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Dit zijn de dames voor Richard

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed