Love & Reality
Mireille B&B Vol Liefde Marokko Marrakech

Mireille uit Marokko in B&B Vol Liefde

Mireille gaat in B&B Vol Liefde op zoek naar de man van haar dromen. Mireille Vogelsang is oorspronkelijk afkomstig uit Limburg, maar woont tegenwoordig in het prachtige Marrakech in Marokko. Daar is ze druk bezig om haar eigen B&B op te bouwen. Een pand is er al, maar nu moet alles nog worden afgerond. Begin volgend jaar hoopt ze haar B&B in Marrakesh te kunnen openen, maar het liefst deelt ze dat project met een leuke man.

Mireille nu in Marokko beland

Mireille is inmiddels de hele wereld al over geweest. Als global nomad heeft ze over de hele wereld gewoond, maar inmiddels is de neergestreken in Marrakech (Marokko). Daar had ze een duidelijke reden voor. De laatste jaren woonde ze tenslotte in Bangkok, maar ze besloot te verhuizen toen haar dochters gingen studeren in Amsterdam. Daar wilde ze dan ook graag dichterbij wonen. “Waarom heb ik Marrakech gekozen? Omdat ik veel zon nodig heb. En Marrakech is maar een uurtje of drie vliegen. Toen zag ik dit pand in een makelaarskrantje staan en ik was gelijk verkocht. Ik wil het alleen veel groter en ruimer maken en moderniseren.”

Haar hart is ze kwijtgeraakt aan Marokko. “Marokko is een magisch land voor mij. De vibratie, de energie die hier heerst. Door het licht ook. Het is gewoon een heel aparte sfeer die hier hangt. Marrakech is gewoon a. een zonnige bestemming en b. het hele jaar door zijn daar toeristen.” Als Mireille niet bezig is om haar B&B te verbeteren, dan is ze gongmaster, ayurvedisch chef of bezig met ademhalingsoefeningen.

Mireille in B&B Vol Liefde

Het is Mireille na haar scheiding van ongeveer een jaar geleden nog niet gelukt om een leuke nieuwe man tegen te komen. Ze doet nu dan ook mee aan B&B Vol Liefde. “Ik kijk er wel weer naar uit om te daten en een leuke man te ontmoeten. Ik heb een heel druk leven, zeker op het moment met de verbouwing, maar dat is in maart hopelijk klaar. Dan hoop ik wel een leuke man te ontmoeten, die met mij dit hele project kan delen. Die ook met mij van de leuke dingen in het leven kan genieten.”

Mireille is in B&B Vol Liefde dan ook op zoek naar een leuke, avontuurlijke man die zin heeft om naar Marrekech te komen en samen met haar aan de slag wil met de B&B. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Meld je dan snel aan via de site van B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed