Love & Reality
Martijn Portugal B&B Vol Liefde

Martijn de Brouwer uit Portugal in B&B Vol Liefde

Martijn de Brouwer heeft zich vanuit Portugal aangemeld voor B&B Vol Liefde. Deze dertigjarige jongeman is het nog niet gelukt om in Portugal een leuke dame te ontmoeten. Hij hoopt dat daar met zijn deelname aan B&B Vol Liefde verandering in komt. Martijn is de trotse eigenaar van Deixa O Resto dat hij samen met zijn ouders runt. Hij is dolgelukkig met zijn stulpje, maar mist eigenlijk nog één ding: een leuke meid.

Lees ook: Zijn Martijn en Fenna nog samen na B&B Vol Liefde?

Martijn de Brouwer uit Portugal

Martijn de Brouwer runt samen met zijn ouders een authentieke bed & breakfast in Portugal. Het gaat om een groot pand dat in de jaren 70 werd gebouwd door een Portugese familie die de loterij had gewonnen. Tegenwoordig is het pand in handen van Martijn. De B&B bestaat uit negen kamers en het is vaak flink doorwerken voor Martijn en zijn ouders. Toch is er ruimte voor een leuke dame.

Martijn van Deixa O Resto

Martijn omschrijft zichzelf als een actief persoon die niet graag stilzit. “Ik kan het wel, bijvoorbeeld een filmpje kijken op de bank. Ik doe ook wel aan yoga en meditatie, dat vind ik wel belangrijk ook. Dat je soms rust kan nemen. Maar ik ben vooral een mensenmens. Ik heb in de zorg gewerkt, ik heb in de horeca gewerkt. Mensen verzorgen, dat kun je hier ook, dat is wie ik ben. En ik denk dat ik dat ook wel ben als partner zijnde.”

In zijn leven heeft Martijn al drie serieuze relaties gehad en één keer zelfs samengewoond. Vaak kwam hij terecht bij buitenlandse vrouwen, omdat hij veel gereisd heeft en op veel plekken heeft gewoond. “Dat heeft mij ook wel gevormd. Ik ben vrij breed georiënteerd qua cultuur en talen. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik toerisme ben gaan studeren en uiteindelijk hier ben gekomen.”

Martijn in B&B Vol Liefde

Nu vindt Martijn het tijd om een leuke vrouw te vinden in B&B Vol Liefde. In Portugal lukte het hem zelf nog niet. “Waar ik nu woon, kom je niet veel mensen van mijn leeftijd tegen. Ik zoek een lief iemand, iemand die actief is. Dus die wel opstaat en zin heeft om iets te gaan doen, want zo ben ik ook.” Martijn weet precies wat hij zoekt.

Leeftijd

Of ze nou jonger of ouder is dan hij, dat vindt hij niet belangrijk. Lichte ogen echter wel. “Ogen zijn voor mij echt het belangrijkste, omdat dat het enige is wat de rest van je leven niet meer verandert.” Het liefdesavontuur van Martijn volgen we vanaf 11 juli op RTL4 en Videoland.

Dit zijn de dames voor Martijn

Wil jij graag overnachten in de B&B van Martijn? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed