Love & Reality
Astrid B&B Vol Liefde Oostenrijk

Astrid uit Oostenrijk in B&B Vol Liefde voor Nederlandse man

Astrid uit Oostenrijk zoekt in B&B Vol Liefde naar een Nederlandse man. Astrid is 48 jaar oud en de trotse moeder van twee kinderen: één van acht en één van tien jaar oud. Ze heeft het met haar kinderen prima naar haar zin in St. Michael Im Lungau te Oostenrijk, maar zou het leuk vinden als ze haar leven weer kan delen met een leuke man. Daarbij vallen de mannen uit Oostenrijk niet echt in de smaak.

Lees ook: Zijn Astrid en Harmjan nog samen na B&B Vol Liefde?

Astrid in B&B Vol Liefde

Astrid doet mee aan B&B Vol Liefde. 5,5 jaar geleden vertrok ze naar Oostenrijk. “Wat ik zo fijn vind hier, is de rust en de ruimte wat ik in Nederland nooit heb kunnen vinden. Ik vind het waardevol dat ik die ruimte en rust ook aan mijn kinderen kan bieden. Oostenrijk is echt mijn plek”, legt Astrid uit. Ze verloor haar hart als klein meisje al aan de bergen en besloot 5,5 jaar geleden naar Oostenrijk te vertrekken. Tegenwoordig is ze de trotse eigenaresse van Haus Nohra.

Astrid uit Oostenrijk

Astrid hoopt met haar deelname aan B&B Vol Liefde een leuke Nederlandse man aan de haak te slaan. “Ik doe mee aan dit programma, omdat ik een Nederlandse man naast mij zie. Oostenrijk is echt een waanzinnig mooi land, het is een leuk land. De mannen hier zijn nog heel traditioneel. Er zit een duidelijke scheiding nog tussen man en vrouw. Daar is niets mis mij, maar de mannen zijn het gewoon niet voor mij. Ik ben daar zelf ook gewoon veel te zelfstandig voor, veel te sterk en veel te direct. Ik heb ook wel iemand nodig die mij een beetje tegengas kan geven en durft te geven.”

Leuke man

Astrid weet dan ook precies wat ze zoekt, maar wil ook graag duidelijk aangeven wat ze van hen verwacht. “Wat ik van de mannen verwacht die hier komen, is dat ze weten waar ze aan beginnen. Ik ben in het seizoen heel druk en dat zal ik dan ook zijn. En als de mannen mij ergens mee kunnen helpen, met alle liefde en plezier. Maar het hoeft niet”, aldus Astrid. Wel hoopt ze een leuke Nederlandse man te vinden met een open uitstraling, mooie ogen en een heerlijke glimlach. Haar toekomstige partner krijgt daar een lieve, zorgzame, maar ook directe en soms ongeduldige vrouw voor terug. Het avontuur van Astrid volgen we vanaf 11 juli op RTL4 en Videoland. Wil jij graag overnachten in de B&B van Astrid? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Dit zijn de heren voor Astrid

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed