Love & Reality
Natasja Frankrijk B&B Vol Liefde

Natasja in B&B Vol Liefde vanuit Frankrijk

Natasje Hoogewerf doet vanuit Frankrijk mee aan B&B Vol Liefde. Een aantal jaren geleden koos ze ervoor om Nederland in te ruilen voor Blèves. Daar runt ze inmiddels haar eigen bed & breakfast Le Moulin en Route. Natasja weet heel goed wat ze wil in het leven. Zo besloot ze in Frankrijk neer te strijken toen ze erachter kwam dat ze alleen nog maar dingen wil doen die ze leuk vindt. Ze zegde haar baan als business relationship manager op en startte haar eigen B&B in Blèves.

Natasja in Frankrijk

Toen de 48-jarige Natasja Hoogewerf behoefte kreeg aan een makkelijker leven, besloot ze haar koffers te pakken en naar Frankrijk af te reizen. Ze kwam terecht in het kleine plaatje Blèves. “Hier zit ik in een heel klein dorpje met 90 inwoners waarvan de helft ook wel heel erg bejaard is. Ik denk dat ik de jongste inwoner van Blèves ben”, geeft ze aan.

“In Nederland was mijn hobby varen. En ik zocht dus echt een watermolen”, gaat ze door. Maar dat is niet het enige waar Natasja over nadacht. “Je moet je B&B wel gevuld krijgen. Wat is een goede lijn om gasten te ontvangen. Het geluk is dat ik ook nog een klein meertje erbij heb waar je in kunt zwemmen.” Naar eigen zeggen heeft Natasja dan ook alles, behalve één ding: liefde. Iets wat ze graag zou willen vinden.

Natasja in B&B Vol Liefde

Ze doet nu dan ook mee aan B&B Vol Liefde. “Ik zou het ontzettend leuk vinden om de B&B samen te runnen. Maar ik zou het echt begrijpen als hij zijn eigen ding nog wil doen. Misschien zijn eigen bedrijf nog heeft, daar sta ik echt voor open. Sterker nog, ik juich het alleen maar toe als mijn toekomstige vriend zijn eigen ding doet. Ik zou hem daar alleen maar in ondersteunen.”

Als Natasja niet aan het werk is, dan is ze graag in de natuur, aan het borrelen met vrienden of op een feestje. Allemaal dingen die leuker worden met iemand aan je zijde. Al weet Natasja heel goed waar ze naar op zoek is. “Geen Franse man, want hier op het platteland mag ik al blij zijn als ze een paar tanden hebben. En ik vind het heerlijk om iemand in mijn eigen taal te spreken. In het Frans kan je niet vertellen wat je precies voelt, want ik vind het ook fijn om diepgaande gesprekken te hebben.”

Natasja zoekt charismatische man

Natasja hoopt in B&B Vol Liefde een charismatische man tegen het lijf te lopen. “Wat ik heel erg fijn vind aan een man, is als hij charismatisch is en dat ik een sprankeling in zijn ogen zie. Dus ik zou eigenlijk zeggen: Ik zoek ook een actieve man, maar niet te sportief. Een te zware rugzak vind ik ook niet heel prettig. Gewoon iemand die lekker stevig in het leven staat en die mij niet per se nodig heeft om gelukkig te zijn, maar die mij meer ziet als een kers op de taart.”

Dit zijn de heren voor Natasja

Wil jij graag overnachten in de B&B van Natasja? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed