Love & Reality
Hans B&B Vol Liefde

Hans uit Italië in B&B Vol Liefde

Hans uit Italië gaat in B&B Vol Liefde op zoek naar een leuke vrouw. Hans is vijftig jaar oud en woonachtig in Italië. Daar runt hij samen met zijn ex een B&B in Pistoia. De handelaar in tuinplanten heeft het heerlijk naar zijn zin in Italië, maar mist wel iets. Hij voelt zich namelijk nog wel eens eenzaam en snakt naar liefde. In B&B Vol Liefde hoopt hij dan ook een leuke dame tegen te komen die hem kan vergezellen in zijn bed & breakfast en een handje mee kan helpen.

Hans in B&B Vol Liefde

De 54-jarige Hans heeft het prima voor elkaar in Italië. Hij heeft zijn eigen bed & breakfast genaamd San Jacopo en geniet met volle teugen in Italië. Toch ontbreekt er voor hem wel iets, want hij voelt zich soms nogal eenzaam. “Ik denk dat ik een vrouw heel veel te bieden heb, ik wil een vrouw gewoon veel bieden. Ik vind het heerlijk om samen te kokkerellen. Dat je achter haar staat en even samen een uitje gaat snijden, je kent het wel uit de films. Maar dat vrouwen ook echt het idee krijgen: “Zit ik in een film of is dit echt?” En dan zeg ik: “Ja, het is echt, meid.”

Hans uit Italië

Een vrouw kan Hans net iets meer bieden dan hij nu al heeft. “Ik voel me natuurlijk hartstikke gelukkig. Ik heb het gecreëerd, maar de positie, de manier van leven, het klimaat, het eten, het is allemaal leuk, fantastisch. Maar er is één ding wat ik de laatste zes, zeven jaar echt mis en dat is affectie, een compliment of samen iets leuks kunnen doen. Dat mis ik echt.”

Wat zoekt Hans in B&B Vol Liefde?

Hans weet precies waar hij naar op zoek is in B&B Vol Liefde. Zo is hij op zoek naar een vrouw tussen de 35 en 50 jaar. Niet zozeer omdat hij een jonge dame aan de haak wil slaan, maar vooral omdat hij een vrouw zoekt die de fysieke arbeid in Italië aan kan. Daarnaast moet zijn toekomstige partner een onderlegd type zijn. Verder hoopt hij op een leuke, vlotte vrouw die ook nog eens van aanpakken weet en echt van het leven wil genieten.

Dit zijn de dames voor Hans

Wil jij graag overnachten in de B&B van Hans? Alles erover lees je in het artikel: Dit zijn de bed & breakfasts uit B&B Vol Liefde seizoen 2.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Alle B&B Vol Liefde deelnemers 2022: AstridDeniseHans (Frankrijk)Hans (Italië)HermanMartijnMireilleNatasjaNoesRichardTed