Love & Reality

Dit zijn de heren voor Natasja uit B&B Vol Liefde

Dirk, Jos, Menno en Jan zijn te zien in B&B Vol Liefde als de eerste dates van Natasja. Dirk verruilt Amersfoort in ieder geval voor even om te kijken of hij in Frankrijk bij Natasja mogelijk de ware liefde vindt. Zij is heel erg toe aan een charismatische, actieve man. “Gewoon iemand die lekker stevig in het leven staat en die mij niet per se nodig heeft om gelukkig te zijn, maar die mij meer ziet als een kers op de taart.” Misschien vindt ze dat wel in B&B Vol Liefde en Dirk, Jos, Menno en Jan behoren tot de kandidaten die dat graag met Natasja wil uitzoeken.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Dirk voor Natasja in B&B Vol Liefde

Dirk hoopt het hart van Natasja te veroveren in B&B Vol Liefde. Hij is 56 jaar en vindt het leuk om gastvrijheid, hospitality te laten zien. Natasja is niet meteen onder de indruk van de voorstelvideo van Dirk. “Ik val er niet direct op, laat ik het zo zeggen. Maar ik moet weer verder kijken dan alleen het uiterlijk.” Qua uiterlijk is het dan ook niet meteen haar type, maar toch is ze wel nieuwsgierig.

Dirk houdt zich graag bezig met ‘ikigai’. Dat is Japans voor ‘de reden dat ik besta’. Wat is hetgeen waar jij je bed voor uitkomt? “Voor mij is de reden dat ik besta om andere mensen hun ‘ikigai’ te laten ontdekken. Dat is wat me aansprak aan Natasja en dat is eigenlijk ook haar ‘ikigai’. Ze had in en rond Haarlem haar werk, maar ze voelde dat dat het niet was. Dat gevoel, die ‘ikigai’, ‘waarom kom ik m’n bed uit’ Sommige moeten daar een switch voor maken. Dat is wat ik mooi vind en dat is waar ik mensen bij helpen.”

Dirk Natasja B&B Vol Liefde

Alleenstaande vader Jos naar Frankrijk

Ook de alleenstaande vader Jos gaat een poging wagen om Natasja voor zich te winnen. Toen hij samen met zijn dochter de oproep van Natasja bekeek, besloten ze snel actie te ondernemen. “Ze zei: Papa, dit is de vrouwelijke versie van jou”, laat de 54-jarige Jos uit Heerjansdam weten. “Ze staat hetzelfde in het leven en doet dezelfde dingen.”

Het avontuur dat Natasja is begonnen, spreekt deze schadebehandelaar wel aan. “Natasja is een mooi avontuur begonnen en ik hou van avonturen. Ze geniet erg van het leven. Ze houdt van lekker borrelen met vrienden en gezelligheid. Aan grote tafels met een vriendgroep, ik ben daar ook erg van.” Jos kan verder omschreven worden als een allemansvriend met een gezellige uitstraling. “Volgens mij heb ik heel veel liefde gegeven. Ik heb het al vier jaar niet, maar ik sta er open voor. Ook om het weg te geven. Een heerlijk gevoel om echt weer verliefd te worden.”

Jos B&B Vol Liefde

Menno probeert het bij Natasja

Menno probeert het hart van Natasja te veroveren. Menno is 53 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als business analist. Hij was meteen onder de indruk toen hij har introductiefilmpje zag. “Ik heb op Natasja gereageerd, omdat de uitstraling mij meteen pakte. Ze heeft standaard een lach. Bij veel mensen zie je dat de mondhoeken naar beneden staan. Bij haar staan de mondhoeken standaard omhoog. Dat betekent dat ze heel veel plezier heeft in het leven. Zo zit ik ook in elkaar.”

Als Menno zichzelf moet omschrijven, dan is hij een echte ‘mensenmens’. “Af en toe een beetje te. Dat wil nogal eens ten koste gaan van mezelf bijvoorbeeld. Aan de andere kant, zolang ik er gelukkig mee ben, is het helemaal prima.” Verder is hij een ‘hopeloos romantisch type’. “Ik heb een aantal relaties gehad, ik ben drie keer getrouwd geweest. Het heeft uiteindelijk niet zo gewerkt als ik het graag had gewild.” Natasja is meteen onder de indruk van Menno. “Leuke, enthousiaste, ook wel weer vrolijke man op het eerste gezicht.” Ook Menno is meteen blij. “Mijn eerste indruk van Natasja is echt tien keer beter dan ik had durven hopen.”

Menno B&B Vol Liefde

Jan voor Natasja naar Frankrijk

Jan is voor Natasja afgereisd naar Frankrijk. De 51-jarige informatie analist is dol op gezelligheid, borrelen, uiteten gaan en goede gesprekken. “Ik ben een gezellig, sociaal persoon. Ik ben makkelijk in de omgang. Ik ben best wel verzorgend. Ik weet wel sfeer te maken. Dingen regelen, dat gaat me makkelijk af. Steun en toeverlaat. Ik kan goed luisteren, leuke gesprekken voeren. Wat heb ik niet te bieden?”

Bij Natasja viel hij op vanwege zijn zachtaardige uitstraling. Niet voor niets wordt hij vaak als te lief gezien. Natasja is meteen onder de indruk van Jan. “Ik vind Jan zeker niet onaantrekkelijk. Ik vind hem aantrekkelijker in het echt dan op de video die ik heb gezien”, aldus Natasja. Wij zijn nu al benieuwd of dat wat gaat worden.

Jan B&B Vol Liefde