Love & Reality
Dave Frank Giovanni B&B Vol Liefde Denise

Dit zijn de heren voor Denise uit B&B Vol Liefde

Dave, Giovanni, Frank, Ben en Sven reizen voor Denise in B&B Vol Liefde af naar Spanje. Dave is de eerste man die gaat proberen om het hart van de dertigjarige Denise te veroveren. Giovanni ontmoeten we een aflevering later, maar dat blijkt geen match made in heaven. Daarna is het de beurt aan Frank. Denise gaf eerder al aan niet dol te zijn op Spaanse mannen. “Mijn ex-vriend was ook Spaans en ik ben niet voor niets weer vrijgezel”, gaf ze aan. Misschien weet een van de heren uit B&B Vol Liefde haar hart wel te veroveren. De heren die een poging doen, zijn Dave, Giovanni, Frank, Ben en Sven.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Dave voor Denise in B&B Vol Liefde

Dave is de eerste man die voor Denise uit B&B Vol Liefde afreist naar Spanje. In zijn voorstelvideo bleek al dat Dave over de nodige humor beschikt. Daarnaast spreekt hij ook nog een aardig woordje Spaans. Denise koos hem uit vanwege zijn humor en zijn zelfvertrouwen. Dave is 34 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als fitnessondernemer. Zo heeft hij een eigen sportschool en een bedrijf in personal training.

Nu al denkt hij een goede klik met Denise te krijgen. “Wij hebben heel veel overeenkomsten. Zij woont natuurlijk in Spanje, ik heb vroeger in het buitenland gewoond. Ik kom eigenlijk oorspronkelijk uit de horeca, zij heeft een B&B. Eigenlijk hadden we op papier een heel goede match. Ik ben dus heel erg nieuwsgierig daarnaar.” Dat zijn wij toevallig ook. Wordt Dave straks dé liefde voor Denise uit B&B Vol Liefde?

Dave Denise B&B Vol Liefde

Giovanni richt pijlen op Denise

Het duurt niet lang tot Dave concurrentie krijgt in B&B Vol Liefde. In de tweede aflevering ontmoeten we Giovanni. Hij woont net als Denise in Spanje en kan dan ook een aardig woordje Spaans. “Ik woon al zo’n veertien jaar in de provincie Alicante”, vertelt hij in zijn voorstelvideo. Giovanni werkt in zijn dagelijks leven als pedagogisch medewerker in een jeugdinrichting. Zowel de moeder van Denise als Denise is meteen onder de indruk.

Ook Giovanni ziet Denise wel zitten. “Ten eerste vond ik dat ze mooi haar heeft. Daar val ik echt op. En ten tweede past haar verhaal bij dat van mij, want ik woon nu al veertien jaar in Spanje en wat zij vertelt over de Spaanse mannen, heb ik een beetje met de Spaanse vrouwen. Het is toch een hele cultuurkloof tussen Spanjaarden en Nederlanders. Na een aantal Spaanse relaties te hebben gehad, dacht ik: Misschien toch een keer iets Nederlands. Ik ben wel toe aan iets serieus. Dus echt om mezelf te settelen.” Misschien vindt Giovanni dat wel in B&B Vol Liefde bij Denise.

Giovanni B&B Vol Liefde

Eventmanager Frank wil hart Denise veroveren

De derde date die het hart van Denise wil veroveren, is Frank. Hij is 34 jaar oud en werkt in het dagelijks leven als eventmanager. Net als Denise is hij het dan ook gewend om regelmatig te reizen. “Ik heb gereageerd op Denise, omdat haar filmpje me wel heel erg aansprak. Natuurlijk het buitenland, ik ben zelf ook vaak in het buitenland. Ik zag wel gelijkenissen met elkaar. Het is ook moeilijk om een partner te vinden vanuit een ander land. Dat is voor mij herkenbaar, en ik dacht: Ik geef me op.” Dat Denise ook nog eens knap is, hielp daar wel bij mee.

Voor Frank zal een verhuizing naar Spanje niet zo gek zijn. Vroeger woonde hij tenslotte op Ibiza. “Het spreekt me ook heel erg aan dat ze die stap heeft genomen om naar het buitenland te gaan. Niet iedereen durft dat. Ze mag wel echt trots op haarzelf zijn en dat spreekt me wel echt aan”, vervolgt hij. “Ik ben heel nieuwsgierig naar wie Denise ook buiten haar B&B is.” In B&B Vol Liefde gaan ze ontdekken of ze mogelijk een match kunnen zijn.

Frank B&B Vol Liefde

Ben gaat uitdaging aan in Spanje

Ben is de vierde man die voor Denise is afgereisd naar Spanje. Ben is 33 jaar oud en verdient zijn geld als sales engineer. Ben valt op powervrouwen en dat ziet hij ook wel terug in Denise. Volgens haar staat zij stevig in haar schoenen, weet ze wat ze wil en is ze erg ondernemend. Eigenschappen die volgens Ben ook goed bij hemzelf passen. “Ik ben mega benieuwd hoe ze daadwerkelijk in het echt is. Aan de omgeving kan het niet liggen, want dat is echt fantastisch.”

Ben denkt een goede match met Denise te zijn. “Ik denk dat ik goed bij haar pas, omdat ik ook ambitieus ben, sportief ben. Het stukje doorzettingsvermogen en omdat ik het leuk vind om een onderneming te runnen.” Denise raakte mede door de lengte van Ben onder de indruk van hem.

Zelfverzekerde Sven voor Denise naar Spanje

De laatste man voor Denise is de dertigjarige Sven. Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij de sportondernemer uit Amsterdam. Sven heeft er vertrouwen in dat hij een match kan zijn met Denise. “Wat mij heel erg triggerde in Denise is dat wij veel op elkaar lijken, vind ik. Qua ondernemerschap, ze is ook sportief, ze heeft een bepaalde uitstraling waar ik wel op aan ga. Als ik hier zo de omgeving zie, dan spreekt het me heel erg aan. Ik houd wel van Spanje, ik houd van de taal, de cultuur en het eten. Dus ik zou mezelf hier zeker zien rondlopen.”

Hij zoekt graag uit hoe het zit met Denise. “Waar ik nieuwsgierig naar ben, is of wij een match zijn. Of ik hier eventueel een leven op zou kunnen bouwen. Ik zet het wel heel erg van me af. Ik benader het met een knipoog en een lach dan kan het alleen maar heel erg meevallen.”

Lees ook: Zijn Denise en Sven samen na B&B Vol Liefde?

Sven B&B Vol Liefde