Love & Reality
Alex Harmjan Ruud B&B Vol Liefde

Dit zijn de heren voor Astrid uit B&B Vol Liefde

Alex, Harmjan en Ruud proberen het hart van Astrid uit B&B Vol Liefde te veroveren. Alex is de eerste kandidaat die aankomt in de prachtige bed & breakfast in Oostenrijk. Alhoewel Astrid uitkijkt naar de komst van haar mannen, maakt ze zich ook wel een beetje zorgen. “Wat natuurlijk wel lastig is, is dat het mijn kindje is, dit huis. Dus dat is wel mijn ding. En als ik iemand hier in huis heb, dan moet het wel zoals het altijd is geweest”, is ze duidelijk. De tweede date van Astrid is Harmjan. Alex, Harmjan en Ruud hopen een leuke tijd met Astrid te hebben in B&B Vol Liefde.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Alex naar Astrid uit B&B Vol Liefde

Alex is onder de indruk van Astrid uit B&B Vol Liefde en besluit een videoboodschap op te nemen. Alex is 53 jaar oud en omschrijft zichzelf als een liefdevolle, vriendelijke en gezellige man. “In jouw oproep zag ik je mooie uitstraling, je lach, je sprankelende ogen. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid en aandacht.” Hij kon het dan ook niet laten om een video op te nemen, al kwam die wel wat ongemakkelijk over. Dat herkent Astrid wel van zichzelf. “Wat ik bij hem zie, heb ik zelf ook. Hij moet een video van zichzelf maken en kan niet echt spontaan overkomen. Hij is een beetje teruggetrokken.”

Alex, die in het dagelijks leven meubelverkoper is, kijkt uit naar zijn Oostenrijkse avontuur. “Ik ben zelf een lieve man. Ik verwacht dat Astrid een zeer lieve vrouw is. Geen pittige kant, dat zal ik bij haar niet zo snel verwachten. Ik denk dat ze wel een lief, zacht karakter heeft.” Alex is met een duidelijke missie afgereisd naar B&B Haus Nohra. “Astrid en ik zoeken allebei de liefde van hun leven en dat hoop ik gewoon met Astrid samen te vinden. Gewoon een gelukkig leven samen opbouwen, dat is precies wat ik wil en ik denk dat Astrid ook die ambitie heeft.” Alex is overigens geen onbekende in datingprogramma’s. Hij deed eerder mee aan Lang Leve de Liefde. Verovert Alex het hart van Astrid in B&B Vol Liefde?

Alex B&B Vol Liefde

Vrachtwagenchauffeur Harmjan naar Oostenrijk

Ook vrachtwagenchauffeur Harmjan gaat een poging wagen om het hart van Astrid te veroveren. Harmjan is 53 jaar oud en wordt door de Oostenrijkse vriendin van Astrid al ‘jam-jam’ genoemd. Hij denkt een goede kans te maken bij Astrid. “Waarom zou ik bij jou passen? Ik zag een goedlachse dame, die vermoedelijk zeer sterk in haar schoenen staat. Als ze ook nog eens duidelijk en direct zijn, dat is voor een man zoals ik wel prima”, liet hij al weten in zijn voorstelvideo.

Harmjan waagt de stap. “Ik zag het filmpje van Astrid voorbijkomen en ik zat in een redelijk obstinate en ook wel spontane bui. Helemaal klaar met de dagelijkse doorsnee. Dus ik denk: Ik doe het gewoon en ik zie wel. En nu sta ik in Oostenrijk”, vervolgt Harmjan. “In het filmpje kreeg ik het idee dat ze duidelijk is, weet wat ze wil, wat ze voelt en ook kan zeggen. Dus dat is iets wat heel erg bij mij aansluit.” Harmjan hoopt op een klik met Astrid en mogelijk een toekomst in Oostenrijk.

Lees ook: Zijn Astrid en Harmjan nog samen na B&B Vol Liefde?

Harmjan Astrid B&B Vol Liefde

Ruud meldt zich in Oostenrijk voor Astrid

De 54-jarige Ruud is de derde date van Astrid uit Oostenrijk. Hij is in het dagelijks leven informant belastingdienst. Ruud denkt een goede match te zijn met Astrid. “Ik ben reuze benieuwd wat me allemaal te wachten staat. Ik denk dat Astrid en ik een match kunnen zijn, omdat zij ook de hosipitaly met haar Fruhstuckspension hoog in haar bloed heeft zitten. Daar heb ik respect voor, mensen die hun nek durven uit te steken om zelfstandig te gaan werken. Vooral in een ander land.

Hij kan dan ook niet wachten om Astrid te ontmoeten en beter te leren kennen. “Ik heb een flinke afstand afgelegd om te kijken of ik de ware liefde kan vinden. Dan is de afstand helemaal niet belangrijk.”

Ruud B&B Vol Liefde