Love & Reality
B&B Vol Liefde De Aftrap seizoen 2

Dit zijn de elf deelnemers uit B&B Vol Liefde seizoen 2

De elf deelnemers voor B&B Vol Liefde seizoen 2 zijn bekend. Vanavond om 22.15 uur maken we op RTL4 kennis met elf nieuwe B&B-eigenaren die zich hebben opgegeven voor het programma. Wie echter over Videoland beschikt, kan de aflevering nu alvast bekijken. Hieronder vind je dan ook de elf deelnemers waar we vanavond tijdens de speciale Aftrap-aflevering van B&B Vol Liefde kennis mee maken.

B&B Vol Liefde seizoen 2 in zomer op tv

Wie door de aflevering van vrijdagavond al helemaal enthousiast raakt voor B&B Vol Liefde seizoen 2, komt wel enigszins bedrogen uit. Het realityprogramma keert namelijk pas in de zomer terug voor nieuwe afleveringen. Wel kun je je nu alvast inschrijven voor één van de elf vrijgezelle B&B-eigenaren. In totaal zullen de acht eigenaren met de meeste interesse worden gevolgd in B&B Vol Liefde seizoen 2. Aanmelden voor één van de B&B-eigenaren doe je via de site van B&B Vol Liefde. Hieronder vind je de elf deelnemers.

Hans uit Italië

De 54-jarige Hans uit Italië is de eerste B&B-eigenaar waar we kennis mee maken. Hij woont in het Italiaanse dorpje Santomato in Pistoia. Samen met zijn ex, die zich niet vaak laat zien, runt hij de bed & breakfast San Jacopo. Hans is toe aan een nieuwe liefde in zijn leven voor affectie, een compliment en om samen iets leuks te kunnen doen.

Lees alles over Hans uit Italië in B&B Vol Liefde

Hans B&B Vol Liefde

Denise uit Spanje

De dertigjarige Denise heeft het allemaal goed voor elkaar. Deze fitgirl is neergestreken in Spanje waar ze de eigenaresse is van Alpujarra Secret, een appartementencomplex met liefst zeventien appartementen. Het ondernemen gaat haar dan ook goed af, maar de ware liefde kwam ze nog niet tegen. Ze zoekt nu een lieve, ambitieuze, intelligente en betrouwbare man.

Lees alles over Denise uit Spanje in B&B Vol Liefde

Denise B&B Vol Liefde

Ted uit Portugal

De 67-jarige Ted woont tegenwoordig op Madeira (Portugal). Ze verloor in tien jaar tijd twee levenspartners, maar is haar vrolijkheid nooit kwijtgeraakt. Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt ze nu een outgoing man te vinden die samen met haar wil genieten van het leven in Portugal.

Lees alles over Ted uit Portugal in B&B Vol Liefde

Ted B&B Vol Liefde Portugal

Astrid uit Oostenrijk

Vorig jaar maakten we al kennis met Caroline uit Oostenrijk, dit jaar is het de beurt aan Astrid. Astrid is 48 jaar oud en woont samen met haar kinderen van acht en tien in St. Michael Im Lungau. Met zijn drieën genieten ze met volle teugen van alles wat Oostenrijk te bieden heeft, maar het liefst zou Astrid haar geluk ook met een man delen.

Lees alles over Astrid uit Oostenrijk in B&B Vol Liefde

Astrid B&B Vol Liefde Oostenrijk

Noes uit Spanje

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde volgen we mogelijk ook voor het eerst de zoektocht van een man die op zoek is naar een man. De 69-jarige Noes is het best te omschrijven als een flamboyante man. Hij heeft een heel leven achter de rug als professioneel danser, maar is tegenwoordig de trotse eigenaar van een B&B in Spanje. Het liefst zou hij die willen delen met een leuke man.

Lees alles over Noes uit Spanje in B&B Vol Liefde

Noes B&B Vol Liefde Spanje

Hans uit Frankrijk

Hans Vroom was ooit ridder in Het Land van Ooit, maar is inmiddels een totaal andere weg ingeslagen. De 59-jarige Hans is de trotse eigenaar van B&B Du Passe-Temps. Daarnaast heeft hij ook een eigen manege en verzorgt hij paardrijlessen. Wat er nog ontbreekt in zijn leven? Een leuke vrouw en die hoopt hij in B&B Vol Liefde tegen te komen.

Lees alles over Hans uit Frankrijk in B&B Vol Liefde

Hans B&B Vol Liefde Frankrijk

Mireille uit Marokko

Mireille heeft bijna overal ter wereld wel gewoond, maar is nu neergestreken in Marokko. In Marrakech wordt er een waar paleis opgeknapt naar haar wensen. Mireille is inmiddels echter wel vrijgezel nadat ze ongeveer een jaar geleden gescheiden is. Veel daten heeft ze nog niet gedaan, maar met B&B Vol Liefde hoopt ze een leuke man te ontmoeten met wie ze straks samen haar B&B kan delen en met wie ze leuke dingen kan gaan doen.

Lees alles over Mireille uit Marokko in B&B Vol Liefde

Mireille B&B Vol Liefde Marokko Marrakech

Martijn uit Portugal

Martijn de Brouwer (30) zal de harten van veel kijkers uit B&B Vol Liefde sneller laten kloppen, maar toch vond hij in Portugal nog niet de liefde van zijn leven. Martijn, die samen met zijn ouders een B&B runt in Portugal, hoopt in B&B Vol Liefde een leuke dame tegen te komen met lichte ogen. “Ogen zijn voor mij echt het belangrijkste, omdat dat het enige is wat de rest van je leven niet meer verandert.

Lees alles over Martijn uit Portugal in B&B Vol Liefde

Martijn Portugal B&B Vol Liefde

Herman uit Ierland

De 62-jarige Herman was na één keer vissen in Killaloe verliefd op Ierland. Hij is graag aan het vissen en komt regelmatig op plekken waar hij versteld van staat. Het liefst wil hij dat delen met een leuke vrouw, maar dan moet er wel één in zijn leven zijn. Herman zoekt dan ook een sportieve vrouw die graag een stukje met hem wandelt of fietst.

Lees alles over Herman uit Ierland in B&B Vol Liefde

Herman B&B Vol Liefde Ierland

Natasja uit Frankrijk

Natasja Hoogewerf woont op een prachtige plek in Frankrijk. Ze heeft alleen één probleem: In Blèves wonen slechts 90 mensen en haar perfecte match zat daar nog niet tussen. Ze hoopt in B&B Vol Liefde dan ook een leuke man te treffen die naar haar bed & breakfast in Le Moulin en Route wil komen. Ze zoekt een charismatische en actieve man die haar als kerst op de taart ziet.

Lees alles over Natasja uit Frankrijk in B&B Vol Liefde

Natasja Frankrijk B&B Vol Liefde

Richard uit Portugal

Richard van der Meulen is vijftig jaar en nog niet zo lang geleden vertrokken naar Portugal. Daar vertrok hij naartoe toen hij de kans kreeg om een overwoekerde tipitentencamping inclusief villa in de Algarve te kopen. Er wordt inmiddels hard gewerkt om de B&B in orde te maken, maar ondertussen is Richard ook toe aan een nieuwe liefde.

Lees alles over Richard uit Portugal in B&B Vol Liefde

Richard B&B Vol Liefde Portugal