Love & Reality

Nieuwe serie op Videoland: Prince Charming is de opvolger van The Bachelorette!

Onlangs konden we al genieten van The Bachelorette, met Gaby Blaaser in de hoofdrol, maar er is nog meer op komst. RTL onthult namelijk dat het programma Prince Charming naar Nederland komt.

De rozen worden ingeruild voor stropdassen

In Prince Charming gaat de 29-jarige Marvin op zoek naar de ware liefde. Er strijden tien single mannen om zijn hart in de idyllische omgeving van Sicilië (Italië). Iedere aflevering gaat Marvin op date (groeps- of solodate) met de deelnemende heren.

Omdat de single mannen logischerwijs ook op mannen vallen, is er nog de kans op een grote plottwist: er kan liefde ontstaan bínnen de groep zelf. Iedere episode moet er weer iemand naar huis tijdens de ‘stropdassenceremonie’.

Marvin Wijnans

Marvin Wijnans is opgegroeid in Tegelen, een dorpje in de provincie Limburg. Hij werkt daar als werkt als accountmanager bij een internationale farmaceutische groothandel en woont er nu op zichzelf, maar zijn moeder, stiefvader en broer wonen op een steenworpafstand. Hij houdt van paardrijden en verdient zijn brood met werk als danser en model. Nu nog de ware liefde vinden!

Op 16 december verschijnen de eerste twee afleveringen van Prince Charming op Videoland, daarna volgt wekelijks een nieuwe.

De tien heren:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanaf 16 december: Prince Charming, de opvolger van The Bachelorette, op Videoland! 🥰🥰❣️

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op