Love & Reality

Marvin Wijnans op zoek naar de liefde als Prince Charming

Marvin Wijnans is degene die op zoek gaat naar de ware liefde in Prince Charming, een nieuwe reality-datingserie op Videoland. De rozen worden ingeruild voor stropdassen, want Marvin is in de serie die doet denken aan The Bachelorette op zoek naar een man.

Marvin Wijnans is de Prince Charming

In Prince Charming gaat de 29-jarige Marvin op zoek naar de ware liefde. Er strijden tien single mannen om zijn hart in de idyllische omgeving van Sicilië (Italië). Iedere aflevering gaat Marvin op date (groeps- of solodate) met de deelnemende heren.

Omdat de single mannen logischerwijs ook op mannen vallen, is er nog de kans op een grote plottwist: er kan liefde ontstaan bínnen de groep zelf. Iedere episode moet er weer iemand naar huis tijdens de ‘stropdassenceremonie’.

Familieman en dierenvriend

Marvin Wijnans is opgegroeid in Tegelen, een dorpje in de provincie Limburg. Hij werkt daar als werkt als accountmanager bij een internationale farmaceutische groothandel en woont er nu op zichzelf, maar zijn moeder, stiefvader en broer wonen op een steenworpafstand.

“Ik kom uit een grote familie en ben een ontzettende familieman”, legt Marvin uit in het LINDA Magazine. “Ik eet wekelijks bij mijn ouders en ga wel twee keer per week op bezoek bij mijn broer om mijn nichtje van drie te zien.”

Paardrijder, danser en model

In Prince Charming komt Marvin Wijnans op een paard aan. Dat is niet voor niets, want hij is gek op paardrijden. “Als kind deed ik nog wel aan wedstrijden, totdat ik tijdelijk stopte en mijn pony verkocht.” Daarna was de hopeloze romanticus ook nog even danser én model.

De ware liefde leverde het echter nog niet op. “Ik ben vooral op zoek naar een maatje. Ik ben een ontzettend gevoelsmens en moet echt de liefde voelen. Dat ga je ook terugzien in het programma.”

“Ik had een bepaald beeld voor ogen van wat ik wil, maar dat is tijdens het filmen wel veranderd. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens de opnames.” Een lijstje met eisen had Marvin dan ook niet. “Ik had een bepaald beeld voor ogen van wat ik wil, maar dat is tijdens het filmen wel veranderd. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens de opnames.” Wij zijn alvast razend benieuwd naar het resultaat!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)