Love & Reality

Marcello Idili in Prince Charming op zoek naar de ware liefde

Marcello Idili behoort tot de groep met knappe singles die op zoek zijn naar hun droomman in Prince Charming. Marcello gaat de strijd om het hart van hoofdrolspeler Marvin Wijnans aan.

Marcello Idili in Prince Charming

Marcello Idili is 27 jaar en komt uit Sittard, provincie Limurg. Hij werkt voor een callcenter, al noemt hij het momenteel zelf ‘in between jobs’. Hij is dus op zoek naar een andere baan. Maar eerst gaat Marcello op zoek naar iets anders: zijn droomkerel.

“In een man zoek ik romantiek, genegenheid, eerlijkheid, oprechtheid en vooral liefde. Natuurlijk is het mooi meegenomen als hij er goed uitziet, maar innerlijk is het belangrijkst”, benadrukt Marcello.

Marcello hoopt te scoren bij Marvin Wijnans

Voor hem is de ideale date het simpelweg goed leren kennen van elkaar. Veel babbelen, interesses overdelen.. Waar dat is, maakt hem niet zozeer uit, zolang er maar vlot gebabbeld wordt. Zijn grootste afknapper bij een man? Heel veel piercings. Daar houdt hij niet van.

In de toekomst wil Marcello naar Amsterdam verhuizen, alleen al omdat hij merkt dat er in zijn omgeving (Sittard en omstreken) nog wel eens met scheve gezichten naar hem gekeken wordt als hij met een jongen hand-in-hand over straat loopt.

Veel meegemaakt

In zijn vrije tijd gaat Marcello graag dansen. Op zijn profielpagina bij RTL lezen we tot slot: ‘Hij heeft op jonge leeftijd veel meegemaakt wat de Limburgse Marcello heeft getekend, maar dit definieert hem niet: hij heeft zijn eigen leven weten op te bouwen en straalt van positiviteit.’ Dat zal de Prince Charming, Marvin Wijnans, ongetwijfeld aanspreken!