Love & Reality

Alastair Henderson in Prince Charming één van de hunks

Alastair Henderson is te zien in Prince Charming, waarin hij hoopt het hart van hoofdrolspeler Marvin Wijnans te veroveren. De vrolijke hunk acht de tijd helemaal rijp voor ware liefde.

Alastair Henderson in Prince Charming

Alastair Henderson is 27 jaar jong en komt uit Amsterdam. Hij heeft echter ook een flinke tijd gewoond in Zuid-Afrika, waar hij tevens roots heeft. Zo ging Alastair in Kaapstad naar school voor een studie in de Engelse taal. Daarna heeft hij International Business en Economics gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Tegenwoordig werkt Alastair Henderson als taxichauffeur namens Uber. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar het strand, soms pakt hij er het vliegtuig zelfs voor om bijvoorbeeld van de Portugese zon te kunnen genieten.

Alastair hoopt op de liefde van Marvin

Alastair Henderson heeft zich in eerste instantie opgegeven omdat hij Prince Charming een heel bijzonder experiment vindt, maar ook omdat het de hoogste tijd is voor ware liefde. Waarom heeft hij die nog niet gevonden? “Niemand wil mij! Dat is het denk ik, want ik heb het wel echt heel hard geprobeerd.”

“Ik zoek iemand die veel zelfspot heeft en ook veel tegengas kan geven. Hij moet niet over zich heen laten lopen, humor hebben en ambities hebben in iets significants.” Wat een man daar voor terug kan verwachten is vooral veel positiviteit. “Als ik iemand heel leuk vindt, ga ik echt hard voor iemand rennen. Het zal in ieder geval nooit saai zijn.”

Voor Alastair is de grootste afknapper bij een man gezichtsbeharing.  “Dat vind ik echt helemaal niks.” We weten inmiddels al dat Marvin Wijnans toch wel een klein stoppelbaardje heeft staan. Hopelijk kan Alastair daar doorheen kijken!