Love & Reality

Joep Heijerman is in Prince Charming te bewonderen

Joep Heijerman gaat in Prince Charming een poging doen om het hart van hoofdrolspeler Marvin Wijnans te veroveren. Hij behoort namelijk tot het gezelschap aan single mannen die op zoek zijn naar ware liefde in de datingserie.

Joep Heijerman in Prince Charming

Joep Heijerman is 28 lentes jong en komt uit Amsterdam. Hij runt aldaar een eigen evenementenbureau genaamd Taide. Op het gebied van werk gaat het al met al prima met Joep, maar zijn droomkerel kwam hij nog niet tegen.

“Ik ben op zoek naar de ware liefde. Een leuke man die een toevoeging is aan mijn leven. Ik heb twee jaar lang hard gewerkt aan mijn eigen bedrijf en ben nu toe aan een leuke man. Ik heb nu wat meer rust en tijd daarvoor.”

Joep gaat voor Marvin Wijnans

Joep zoekt iemand die net als hij zelfverzekerd en ambitieus is, en weet wat hij wil in het leven. “Dat vind ik altijd heel aantrekkelijk. En ik denk dat je altijd gelijk doorhebt bij iemand.” In de toekomst wil hij samen met zijn droomman de hele wereld over reizen en leuke momenten beleven.

Op zijn profielpagina bij RTL lezen we tot slot: ‘Aan de ene kant een vrolijke practical joker, aan de andere kant een gedreven businessman: Joep heeft het beide in zich. Humor is enorm belangrijk voor hem, het helpt hem het leven niet te serieus te nemen. Hij is optimistisch en creatief en ontpopt zich in iedere situatie als een natuurlijke leider.’

‘Zijn voorkomen, ambitie en hechte band met zijn familie passen bij het type dat Prince Charming voor ogen heeft.’ Wij zijn alvast razend benieuwd of het inderdaad gaat klikken tussen Joep Heijerman en Marvin Wijnans in Prince Charming!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door I (@joepheijerman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door I (@joepheijerman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door I (@joepheijerman)