Love & Reality

Marnix Verkade in Prince Charming één van de knappe singles

Marnix Verkade gaat in Prince Charming doen een poging om de liefde van hoofdrolspeler Marvin Wijnans voor zich te winnen. Zijn vastberadenheid en ondernemerschap hebben hun vruchten afgeworpen op zakelijk gebied, nu nog betreft l’amour.

Marnix Verkade in Prince Charming

Marnix Verkade is 26 jaar geleden geboren in Amsterdam. In Nyenrode studeerde hij voor een bachelor in accountancy, maar die opleiding rondde hij helaas nooit af. Wellicht heeft dat iets te maken met zijn ‘moeilijke jeugd’, want die heeft hij zeker gehad, meldt RTL. Later rondde Marnix wél een studie af bij de Leidse Onderwijsinstellingen, in de Small Business & Retailmanagement. In de tussentijd had Marnix al ervaring als verkoper opgedaan bij onder meer De Bijenkorf en Hugo Boss.

Tegenwoordig werkt hij nog altijd bij eerstgenoemde, als Department Manager Men’s Luxury Designer Brands. Verder deed hij van september 2018 tot mei 2019 nog (tijdens een rondreis) vrijwilligerswerk in Zuidoost Azië. Marnix ‘houdt dan ook erg van spannende avonturen’. “En wat is een groter avontuur dan meedoen aan een programma als Prince Charming?”

Wereldreiziger Marnix gaat vol voor Marvin

In een man zoekt Marnix veel levenslust en een open vizier op het leven. De mindset is dan ook cruciaal. “Je moet zin hebben in het leven, en in avontuur. Met mij is het ook nooit saai, ik zal altijd zorgen dat we leuke momenten hebben en het gewoon goed hebben. Je moet wel houden van een onbekende rit, want het kan alle kanten opgaan met mij.”

In de toekomst wil Marnix een monogame relatie en droomt hij van het stichten van een gezinnetje. Al kan dat best nog eens gaan botsen met zijn andere wens: de hele wereld over blijven reizen. “Ik wil vooral volop blijven leven en er samen met mijn partner één groot feest van maken.” Klinkt goed, toch Prince Charming Marvin?