Love & Reality

Sezer Turan hoopt in Prince Charming zijn droomman te scoren

Sezer Turan maakt in Prince Charming zijn opwachting als single looking for love. De hunk met Arabische roots gaat voor zijn kans om het hart van hoofdrolspeler Marvin Wijnans te veroveren.

Sezer Turan in Prince Charming

Sezer Turan is 25 lentes jong, maar al helemaal klaar voor de liefde. Hij woont in Amsterdam en werkt van daaruit als steward voor Transavia. Sezer vliegt dan ook de hele wereld over, ook in zijn vrije tijd. Maar het liefst scoort hij een leuke vriend die met hem mee het vliegtuig in gaat om de wereld te ontdekken.

In het verleden verdiende Sezer nog zijn brood als onder meer barman in het EcoHotel in Catalonië, maar ook onder de Spaanse zon wist hij de ware liefde nog niet te vinden. Wie weet is de Prince Charming, Marvin Wijnans, wel degene waar hij al die tijd naar zocht.

Ondertussen is de hunk ook nog bezig met muziek maken. Als zanger, maar ook als rapper en songwriter. Op zijn profielpagina bij RTL lezen we: ‘Hij is gewend aan – en gek op – aandacht en lijkt in die zin een odd one out in het geheel, maar vergis je niet: Sezer zoekt een relatie met een stabiele, ambitieuze man die zijn creativiteit alle vrijheid kan geven.’

Sezer zet zijn zinnen op Marvin Wijnans

Sezer Turan zag meedoen aan Prince Charming in eerste instantie vooral als ‘een mooie kans en uitdaging’. “Misschien is dit wel het moment. Ik heb er drie, vier jaar lang niet echt voor opengestaan. Had wel mijn crushes, maar ik wilde nog geen relatie.” Dat is nu dus helemaal anders.

Sezer valt op echte gentlemans. “Mannen met een sterk karakter, classy en een goede uitstraling. Ik vind energie uitstralen heel belangrijk. Mijn grootste droom is om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Dat gaat eigenlijk nog voor trouwen en kinderen krijgen.”

“Wat ik zelf te bieden heb? Oprechtheid, betrouwbaarheid en ik zal je elke dag blijven verbazen. Zelfs tien jaar later kan ik je nog choqueren.” Hopelijk leest de Prince Charming, Marvin Wijnans, ook mee!