Love & Reality

Mitchell Ryans in Prince Charming één van de deelnemers

Mitchell Ryans maakt in Prince Charming deel uit van de groep single heren die gaat strijden om het hart van Marvin Wijnans. Er is veel concurrentie in de show, maar Mitch is vastberaden om Cupido raak te laten schieten.

Mitchell Ryans in Prince Charming

Mitchell Ryans is 27 jaar en woont in Almere. Aldaar werkt hij als entertainer, model, danser, acteur én zanger, zo lezen we op zijn Instagram-account. Ondanks het feit dat hij vaak in de spotlights staat en veel aandacht krijgt, is Mitch nog altijd vrijgezel.

“Ik ben iemand die ergens echt honderd procent voor gaat, die strijdt om zijn doelen. En dat zoek ik eigenlijk ook in een man. Ook hou ik van romantiek en hoop ik dat ik de liefde die ik geef, ook eens terug kan ontvangen.”

Bedrogen in het verleden

Want in het verleden ontbrak dat er nog wel eens aan. “Misschien val ik wel op de verkeerde mannen. In de gaywereld lijkt het wel wat makkelijker om vreemd te gaan. Dat is de voornaamste reden dat het mij nog niet gelukt is.”

En dus richt Mitchell Ryans nu zijn pijlen op de Prince Charming, Marvin Wijnans. Heeft hij zich nog op een bepaalde manier voorbereid op zijn deelname? “Eigenlijk niet. Ik ben er heel open ingegaan.”

Mitchell hoopt hart Marvin Wijnans te veroveren

“Wel was het ook mijn bedoeling om, naast voor de liefde te gaan, aan Nederland te laten zien hoe homo’s ook kunnen zijn. En niet alleen zoals de ‘Gaypride-homo’s’. Veel mensen weten niet hoe homo’s echt zijn. Ik wil Nederland laten zien dat er meer achter die leuke parade zit, dan dat ze daadwerkelijk zien.”

In de toekomst wil Mitchell Ryans met zijn droomman een leventje opbouwen en de wereld rondreizen. “Dat vind ik wel belangrijk, want daarmee verrijk je je leven. Een beetje werken, een beetje leven.”