Love & Reality

Vince Feijen wil in Prince Charming zijn hart verliezen

Vince Feijen behoort tot de groep mannen die in Prince Charming hopen de liefde van hoofdrolspeler Marvin Wijnans voor zich te winnen. Vince heeft alles aardig op de rit in zijn leven, maar er mist nog één ding: een knappe kerel aan zijn zijde.

Vince Feijen in Prince Charming

De in Asten (Noord-Brabant) geboren en getogen Vince Feijen is 24 jaar (de jongste van de hele Prince Charming-groep) en heeft een eigen kliniek genaamd de Tight Clinic, dat gespecialiseerd is in behandelingen als lipfillers, huidbehandelingen en lifting. Een druk leven dus, maar toch naarstig op zoek naar een man.

“Hij moet zelfstandig zijn en weten wat hij wil in zijn leven.” Verder valt Vince op echte mannen: “Dus niet te ‘verwijfd’, als het even kan. Hij moet ook goed om kunnen gaan met familieleden. Ik hou niet van arrogante mannen.”

Niet heel erg kieskeurig dus, maar toch vond Vince de ware liefde nog niet. “Ik woon in een klein dorpje, daar is gewoon niet zo veel uit te kiezen is qua mannen. Dat is denk ik de belangrijkste reden waarom ik nog vrijgezel ben.” Zelf is de Brabander een echte romanticus. Zijn ideale date bestaat dan ook uit ‘iets in combinatie met een lekker wijntje, een muziekje op de achtergrond en de zonsondergang’.

Vince heeft een eigen kliniek

In de toekomst wil Vince met zijn droomman graag samenwonen en een gezinnetje stichten. Zo denkt hij aan twee kindjes. “Ik zou een vader worden die zijn kids overal mee naartoe neemt. Ik zou ze heel open en vrij opvoeden. Genieten van het leven is namelijk belangrijk.”

Work hard, party harder

Dat genieten doet Vince vooral als hij het vliegtuig pakt naar een warmer oord, of op een festival staat om lekker los te gaan. We hebben dus te maken met een ambitieuze, harde werker die tegelijkertijd alles uit het leven wil halen op sociaal gebied. Het kan toch bijna niet anders, of dat spreekt de Prince Charming (Marvin Wijnans) enorm aan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@vincefeijen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@vincefeijen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@vincefeijen)