Love & Reality

Rick Bosch in Prince Charming op jacht naar de ware liefde

Rick Bosch is te zien in Prince Charming, waarin hij met negen andere heren de strijd om het hart van hoofdrolspeler Marvin Wijnans aan gaat. Op zakelijk gebied gaat het Rick voor de wind, nu op het gebied van de liefde nog.

Rick Bosch in Prince Charming

Rick Bosch is 28 jaar geleden geboren in Katwijk, waar hij naar school ging op het Andreas College. Daarna dook Rick vier jaar lang in de boeken op het ROC in Leiden, gevolgd door een studie Business Administration op de Universiteit in Leiden. Aldaar slaagde hij met een 8.2 voor zijn thesis. We hebben het dus over een slimme en ambitieuze jongen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij tijdens zijn studie ook nog naar Duitsland en Dubai is geweest voor een marketing internship.

Zijn eerste job was als marketing manager bij Home To Go. Sinds mei 2017 runt Rick zijn eigen site genaamd Grandlife. ‘Grandlife is de online bron waar meer dan 50.000 lifestyle liefhebbers per maand op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de luxe-wereld. Het is de essentiële gids voor de wat fijnere dingen in het leven’, valt er te lezen op zijn LinkedIn-pagina.

Rick komt voor de liefde van Marin Wijnans

Om tussen al het harde werden door ook te kunnen ontspannen doet Rick dagelijks aan yoga. Dat zijn lichaam helemaal in shape is, is dan ook geen verrassing. Op de RTL-pagina over Rick lezen we: ‘Rick vindt vrijheid zo belangrijk dat hij eigen baas is van een succesvol bedrijf, zodat hij overal ter wereld kan werken. Zijn doel is een stabiele relatie, want na een valse start op relatiegebied is hij klaar om zich te richten op de ware liefde. Rick is serieus, gedreven, en zeer waarschijnlijk een erg goede match.’

Dat klinkt alvast zeer veelbelovend. Wij zijn razend benieuwd of Rick Bosch inderdaad de ware zal zijn voor de Prince Charming, Marvin Wijnans!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rick | Prince Charming (@ricky_bosch)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rick | Prince Charming (@ricky_bosch)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rick | Prince Charming (@ricky_bosch)