Love & Reality

Dignum Friendrijk in Prince Charming op zoek naar Cupido

Dignum Friendrijk maakt in Prince Charming deel uit van de groep vrijgezelle mannen die hopen de liefde van hoofdrolspeler Marvin Wijnans voor zich te winnen.

Dignum Friendrijk in Prince Charming

Dignum Friendrijk is 31 jaar en komt uit Utrecht. Hij studeerde aldaar ook, om daarna door te gaan in Amsterdam. Hij behaalde in de hoofdstad op de universiteit een bachelor in fashion technology en merchandising. Tegenwoordig is Dignum, zo staat er op zijn profielpagina bij RTL, ‘medewerker van de overheid’. Verder verdient Dignum zijn brood als Retail Manager bij MAC Cosmetics, én als make up-artiest.

Het moge dus duidelijk zijn dat Dignum een bezige bij is. Toch is er genoeg tijd en ruimte over voor liefde. Bijvoorbeeld van Marvin Wijnans, de Prince Charming. “Het leek me leuk, om de liefde te vinden én om bekender te worden. Ik hou wel van aandacht”, erkent de Utrechter in een interview met het Algemeen Dagblad.

Dignum gaat voor de liefde van Marvin Wijnans

Zijn moeder was overigens minder enthousiasme over deelname aan de datingshow. “Ze was bang dat het ordinair zou worden en ik moest haar beloven om geen rare dingen te doen.”

Er gebeurde überhaupt niet heel veel spannends tussen de tien single heren onderling, verklapt Dignum tot slot. “Volgens mij waren er onderling wel spanningen, maar er is niks gebeurd. Het wordt geen Temptation Island.” Wat wél gebeurde, was dat hij de make-up van alle andere mannen deed. “Er was geen visagie geregeld, dus ik zorgde dat iedereen een poedertje, concealertje en wat op de lippen had.”

Hoe dan ook zijn we razend benieuwd of Dignum er ook in is geslaagd om Marvin om zijn vinger te winden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dignum (@diggie.friendrijk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dignum (@diggie.friendrijk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dignum (@diggie.friendrijk)