Love & Reality
Milu van der Heide B&B Vol Liefde

Milu van der Heide uit Portugal in B&B Vol Liefde

Milu van der Heide gaat vanuit Portugal op zoek naar een leuke man in B&B Vol Liefde. Milu, niet te verwarren met Milou, is een uiterst ambitieuze jongedame. De dertigjarige blondine is in het dagelijks leven werkzaam als makelaar en verhuurt een vakantiehuisje in Portugal. Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt de in Moncarapacho woonachtige Milu een leuke man te ontmoeten. In dit artikel vertellen we je alles over Milu uit B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Milu is eigenaresse van Casa Querida in Tavira

Milu van der Heide koos er twee jaar geleden voor om terug te keren naar het land waar ze geboren is. De blondine groeide de eerste twee jaar van haar leven op in Portugal, maar verhuisde na de scheiding van haar ouders met haar moeder terug naar Nederland. Portugal bleef altijd aan haar knagen en twee jaar geleden besloot ze samen met haar toenmalige vriend de stap te zetten. De relatie overleefde de emigratie echter niet en Milu runt haar B&B nu dan ook alleen. Daarnaast werkt ze ook nog eens als makelaar.

Milu is de trotse eigenaresse van Casa Querida in Tavira. Daarnaast heeft ze ook nog een eigen woning in Moncarapacho. Hoe ze daaraan kwam? “Ik heb geen loterij gewonnen. Dit was het huis van mijn moeder, maar zij woont hier nu naast. Vorig jaar heb ik dit huis van haar over gekocht”, legt ze uit. Haar moeder is dan ook haar buurvrouw, maar ze lopen zeker niet de deur plat bij elkaar.

Milu van der Heide in B&B Vol Liefde

Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Milu een leuke man aan de haak te slaan. Ze is inmiddels tenslotte alweer een half jaar vrijgezel en heeft het vrijgezelle leven inmiddels wel weer gezien. “Dat was hartstikke leuk, maar dan ben ik er ook wel weer klaar mee. Ik wil graag iets steady’s, want dan ben ik toch het gelukkigst.” Haar moeder weet wel wat voor man haar dochter zoekt. Zo moet de droomman van Milu zorgzaam zijn, maar zeker geen zacht gekookt eitje. “Ik denk dat het een leuke vrouw is om mee te leven, zolang hij maar af en toe een beetje tegengas kan geven.” Ook zelf weet Milu dondersgoed wat ze zoekt in een man. “Ondernemend, Ambitieus, initiatiefrijk en over gevoel kunnen praten.”

Milu zou het geweldig vinden als haar toekomstige partner net als zij brood ziet in het aankopen van meer huizen. “Ik hoop het nog uit te breiden in de toekomst. Het zou natuurlijk super leuk zijn als mijn toekomstige partner daarin ook met mij mee wil doen. Dus als jij denkt dat wij wel eens een match zouden kunnen vormen, dan moet je je gewoon opgeven. En hopelijk ontmoeten wij elkaar volgend jaar op deze prachtige plek.” Ben jij geïnteresseerd geraakt door de oproep van Milu of ken jij iemand die goed bij haar zou passen? Meld je dan snel aan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Milu? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Walter | Corine | Marian | Leendert | Joy | Michiel | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!