Love & Reality
Michiel B&B Vol Liefde

Michiel Prins vanuit Frankrijk in B&B Vol Liefde

Michiel Prins doet vanuit Frankrijk mee aan B&B Vol Liefde. Voor Michiel is meedoen aan een tv-programma niet nieuw. Eerder was hij namelijk met zijn ex-vriendin Sibel te zien in Ik Vertrek. Nu doet hij vanuit Cuzorn mee aan B&B Vol Liefde in de hoop een leuke partner tegen te komen. Zowel mannen als vrouwen mogen zich inschrijven voor Michiel, want hij is biseksueel. In dit artikel vertellen we je alles over Michiel uit B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Michiel Prins van Bely Bas en Ik Vertrek

Michiel Prins is vijftig jaar oud en de eigenaar van Bely Bas in Cuzorn, Frankrijk. Zes jaar geleden vertrok hij naar het Franse platteland waar hij eigenaar werd van een oude boerderij, afkomstig uit de dertiende eeuw. Een avontuur dat hij destijds voor het programma Ik Vertrek liet vastleggen. Michiel liep al langer met de wens rond om ooit te emigreren naar Frankijk. “Ik wilde eigenlijk al heel lang naar Frankrijk verhuizen”, legt hij uit. Dat gebeurde ergens in 2013. “Vlak na mijn scheiding heb ik Sibel ontmoet en toen heb ik ook tegen haar gezegd, ik wil naar Frankrijk. En toen zei ze: O, okay.”

Samen met Sibel verhuisde Michiel naar Frankrijk, zoals te zien was in Ik Vertrek. “Sibel is mijn ex. Ik ben met Sibel hier naartoe verhuisd. En zij heeft hier ook een tijd gewoond. Ze heeft nu sinds een jaar haar eigen woning, dus ik ben alleen hier.” Of we een zelfde situatie moeten verwachten als bij Hans en Libera uit het vorige seizoen? Dat niet. “Sibel helpt met wel met de gite runnen, maar ik ben verder de eigenaar van alles. We zijn niet financieel van elkaar afhankelijk. Ik ben echt vrijgezel.”

Michiel in B&B Vol Liefde op zoek naar man of vrouw

Na een mislukt huwelijk en een stukgelopen relatie met Sibel is Michiel toe aan een nieuwe relatie. Hij is al een jaar of zeven vrijgezel. In zijn zoektocht staat hij open voor zowel mannen als vrouwen. “Ik ben er lang niet klaar voor geweest. Wel heel veel gedatet. Veel leuke vrouwen ontmoet, veel leuke mannen ontmoet. Na mijn huwelijk ben ik erachter gekomen. Als ik nu terugdenk, had ik het al veel eerder kunnen weten dat ik biseksueel ben”, legt hij uit.

Hoe Michiel erachter kwam? “Omdat ik werd aangesproken door iemand. Ik werd versierd door iemand en ik had zoiets van: Dat is ook wel leuk. Het is nog niet gebeurd dat ik iemand tegenkwam waarvan ik denk: Jou vind ik zo leuk, jij mag blijven. Ik ben ook nog nooit verliefd geweest op een man. Ik sluit niet uit dat het kan gebeuren, maar ik heb het gewoon nog nooit ervaren.” Voor zijn avontuur in B&B Vol Liefde mogen dan ook zowel mannen als vrouwen reageren.

Sibel gunt Michiel nieuwe relatie

Sibel heeft het idee dat haar ex-vriend Michiel klaar is voor een nieuwe relatie. “Ik denk dat Michiel heel erg gebaat is bij een partner die Michiel niet kan sturen, maar wel kan begeleiden. Want Michiel zeg altijd ja. Hij wil het altijd een ander naar de zin maken en ik denk dat de toekomstige partner iemand moet zijn die dat aan kan voelen. En die kan voelen: Wat we nu aan het doen zijn, dat vind jij helemaal niet leuk.”

Of ze dan een man of een vrouw naast Michiel ziet? “Daar hebben we het ook heel vaak samen over gehad. Ik denk eigenlijk een man. Ik denk als Michiel een zorgzame man tegenkomt dat het beter bij hem aansluit dan een vrouw. En ik kan dat verder niet verwoorden.” Denk jij de perfecte man of vrouw voor Michiel te zijn? Meld je dan aan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Michiel? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Walter | Corine | Marian | Leendert | Joy | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!