Love & Reality
Joy B&B Vol Liefde

Joy van Swieten uit Spanje in B&B Vol Liefde

Joy van Swieten doet vanuit Spanje mee aan B&B Vol Liefde. Joy vertrok naar Málaga waar hij samen met een compagnon een B&B is gestart. Het geld om zo’n B&B te kopen verdiende de 25-jarige Joy door campers te bouwen voor ‘vanlife’, oftewel het leven in een camper. Nu Joy gesetteld is in Spanje ontbreekt er eigenlijk nog iets belangrijks: een leuke vrouw aan zijn zijde. Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Joy een leuke dame te vinden.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Joy van Swieten uit Málga

Joy van Swieten is 25 jaar oud en verhuisd naar Málaga (Spanje). Hij start iedere ochtend zijn dag nog voordat de zon op is. Het geldt voor hem als een meditatiemoment om even tot zichzelf te komen voordat hij de drukte van de dag in de ogen kijkt. “Wat ik echt gemerkt heb sinds ik hier in Spanje woon is dat je zoveel ruimte om je heen hebt en zover kunt kijken dat je veel meer plek hebt in je hoofd om echt bezig te zijn met wat je wil in plaats van wat je moet doen. Voor mij is het gebergte en het uitzicht de echte vrijheid die je kunt voelen”, legt hij uit.

De stad is dan ook niets voor Joy. “Ik heb wel in de stad gewoond toen ik in Amsterdam zat een tijdje, maar het is niets voor mij ben ik achter gekomen. Deze omgeving geeft mij het gevoel van rust, vrijheid en overzicht. Ik word hier gewoon intens gelukkig.” Waar Joy ook gelukkig van wordt, is ondernemen. Samen met zijn compagnon runt hij zijn eigen B&B. In totaal zijn er drie gebouwen om te verhuren: Een huis voor 14 personen, een huis voor 9 personen en een huis voor 2 personen.

Vanlife

Voor Joy is het ondernemen niet nieuw. Joy heeft een grote drive om altijd bezig te zijn en nieuwe bedrijfjes te starten. Hij wil dan ook een groot imperium opbouwen. “Voordat ik de B&B begonnen ben, was ik campers aan het bouwen. Dat begon bij een droom van mezelf om ‘van-life’ te gaan leven. Die heb ik nog steeds. Ik heb in de tussentijd heel veel mensen geholpen met hun dromen te verwezenlijken door het bouwen van een camper voor hun. Dat heeft me wel de mogelijkheid gegeven om deze mooie B&B te starten.”

Joy in B&B Vol Liefde voor leuke vrouw

Ondanks dat Joy een fijn leven leidt, mist hij wel nog wat. “Ik heb zeker momenten dat ik denk: Het zou wel fijn zijn om echt een relatie op te kunnen bouwen met iemand, echt committed te kunnen zijn aan iets samen opbouwen. Als ik eerlijk ben, kom ik aandacht niet per se te kort. Maar ik vind het best wel moeilijk om iemand te vinden die bij mij past. Ze lopen hier niet op de berg.” Joy zoekt dan ook een sportieve, spontane, avontuurlijke, mooie vrouw. Denk jij te passen in het plaatje van Joy? Meld je dan aan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Joy? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Walter | Corine | Marian | Leendert | Michiel | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Joy van Swieten B&B Vol Liefde