Love & Reality
Leendert B&B Vol Liefde

Leendert Wijland uit België in B&B Vol Liefde

Leendert Wijland gaat vanuit België in B&B Vol Liefde op zoek naar een leuke vrouw. De 68-jarige Leendert is drie jaar geleden verhuisd naar het Belgische La Roche-En-Ardenne. In de Belgische Ardennen verloor hij zijn hart aan een watermolen. Hij besloot het optrekje over te nemen en runt daar nu zijn eigen B&B. Het enige wat voor Leendert nog ontbreekt, is een leuke vrouw. Daar hoopt hij met zijn deelname aan B&B Vol Liefde verandering in te brengen.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Leendert Wijland van Moulin de Floumont

Drie jaar geleden koos Leendert Wijland ervoor om na een stuk gelopen huwelijk te vertrekken naar de Belgische Ardennen. Daar kocht hij een watermolen aan. Hij verloor zijn hart tenslotte aan Moulin de Floumont. “Ik ben gaan zoeken naar een droomplek om te wonen en dan kom je in de Ardennen deze fantastische watermolen tegen. Dat was liefde op het eerste gezicht, dus ik ben hier gewoon gestopt”, laat Leendert weten.

Daar runt hij inmiddels een B&B, al was dat niet helemaal de bedoeling. “Het was helemaal niet mijn plan om een Bed & Breakfast te runnen, mar de vorige eigenaresse waar ik het van gekocht had die had die B&B, dus ik ben eigenlijk op een heel goed idee gebracht. Ik hoef gelukkig niet te leven van mijn bed & breakfast. Ik heb mijn bedrijf in Nederland verkocht. Dat betekent dat ik mij met mijn pensioen prima kan bedruipen.”

Gastvrijheid

Toch lijkt Leendert gemaakt voor het hebben van een eigen B&B. “Gastvrijheid zit een beetje in me. Ik vind het heel leuk om voor de mensen te koken en ze een beetje bezig te houden als ze dat willen. En de dingen te doen die ik zelf leuk vind, maar die de gasten ook leuk vinden. Dan heb ik het hier allemaal heel prachtig voor elkaar, maar toch ontbreekt er iets en dat is gewoon een heel leuke en sportieve vrouw.”

Zelf is Leendert ook een sportief type. “Ik ben inderdaad 68. Maar hoe voel je je dan? Ik heb vrienden die jonger zijn en waar ik heel goed bij mee kan. Ik tennis graag, ik heb een hond die heel veel beweging nodig heeft en geestelijk ben ik nog veel jonger.”

Leendert doet mee aan B&B Vol Liefde

Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Leendert Wijland een leuke vrouw te ontmoeten. “Ik zoek een partner die van cultuur houdt, van muziek, want dat vind ik ook zelf heel leuk. Ik zoek dus geen vrouw die mee hoeft te werken in de bed & breakfast. Het gaat om een goede vriendschap, een leuke partner en niet om te werken. Werken mag, maar het hoeft niet. Ik hoop dat ik heel snel kriebels in mijn buik voel. Die echte kriebels in mijn buik wil ik toch graag een keer voelen en als dat bij een nieuwe partner kan voelen dan zou dat fantastisch zijn.” Denk jij de perfecte match te zijn voor Leendert? Meld je dan aan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Leendert? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Walter | Corine | Marian | Joy | Michiel | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!