Love & Reality
Martijn B&B Vol Liefde

Martijn Bolhoeve uit Thailand in B&B Vol Liefde

Martijn Bolhoeve gaat vanuit Thailand meedoen aan B&B Vol Liefde. De 47-jarige Nederlander uit Hua Hin is de eerste B&B-eigenaar buiten Europa die meedoet aan het programma. In Thailand is Martijn de trotse eigenaar van een bar-restaurant-guesthouse waar Hollands eten wordt geserveerd en waar ruimte is voor maar liefst 24 mensen om te overnachten. Hij heeft het dan ook goed voor elkaar, maar mist nog iets. Martijn Bolhoeve hoopt in B&B vol Liefde een leuke vrouw te ontmoeten.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Martijn Bolhoeve van Say Cheese in Thailand

Martijn Bolhoeve van Say Cheese in Thailand heeft zich ingeschreven voor B&B Vol Liefde. Al lang geleden verloor Martijn zijn hart aan Thailand. “Ik kom al heel lang in Thailand. Op vakantie met mijn zus ooit begonnen. En ik denk dat dat nu rond de dertig jaar ligt. Dus ik werd verknocht aan het land”, vertelt Martijn vol trots. En hij is zeker niet de enige. “90 procent van de mensen die hier komen zijn de Nederlanders. Vele van hen wonen hier, kort of permanent. En daarnaast heel veel toeristen en gelukkig ook steeds meer andere nationaliteiten die mij weten te vinden.”

Drie jaar geleden kreeg Martijn de kans om het guesthouse over te nemen. “Die heb ik met beide handen aangepakt.” Met als resultaat een guesthouse met negen kamers en ruimte voor in totaal 24 gasten. Bij het inrichten van dat guesthouse kan Martijn wel wat hulp gebruiken. “Als man alleen zonder vrouwelijk inzicht is het qua sfeer in de kamers niet altijd makkelijk. Dus buiten dat ik een hele leuke levenspartner zoek, zoek ik ook iemand die wat extra fleur en gezelligheid in de kamers kan brengen.”

Martijn uit B&B Vol Liefde

Martijn uit B&B Vol Liefde is alweer zeven jaar vrijgezel. “Ik ben hartstikke blij dat ik in Thailand woon. Het is altijd gezellig, maar je mist iemand naast je”, is Martijn eerlijk. Een klik met een Thaise vrouw krijgt hij niet zo snel. “Dat heeft meer te maken met het elkaar niet begrijpen, de taal, andere denkwijzen. En je wil weleens een diep gesprek hebben. Dus in zoverre, een Nederlandse vrouw, dat je elkaar begrijpt, dat zou geweldig zijn.”

De B&B-eigenaar weet precies waar hij naar op zoek is. “Ik hoop op een leuke, spontane, mooie verschijning die het aandurft om naar Thailand te komen. Ik hoop aan dit avontuur een vrouw over te houden waar je verliefd op wordt, waar je hart sneller door gaat kloppen. Dat al die rare gevoelens in je buik er komen. En waar je uiteindelijk een heel heerlijk leven mee kan leiden.” Een vrouw krijgt daar volgens Martijn een vrij rustige, gezellige en humoristische man voor terug. Martijn is verder een lieve man en een zorgzaam type. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Martijn? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Walter | Corine | Marian | Leendert | Joy | Michiel | Debbie

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!