Love & Reality
Marian B&B Vol Liefde

Marian Trott uit Portugal in B&B Vol Liefde

Marian Trott uit Portugal doet mee aan B&B Vol Liefde. Deze 68-jarige dame heeft het goed voor elkaar, maar na het overlijden van haar man mist ze nog iets in haar leven. Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Marian dan ook een leuke man te vinden. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Marian uit Budens (Portugal) in B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Marian Trott van Villa Surga uit Budens, Portugal

De 68-jarige Marian Trott van Villa Surga gaat vanuit Budens (Portugal) op zoek naar een partner. Ze beschikt over een gigantisch huis waar ze tien maanden aan verbouwd heeft. Villa’s inrichten is voor haar geen onbekend terrein. Ze heeft haar leven lang hard gewerkt en verdiende haar geld met een eigen vastgoed onderneming. De afgelopen jaren runde ze een succesvolle B&B, maar ze was toe aan iets nieuws.

Met haar nieuwe gigantische roze huis verhuurt ze drie gasten kamers. Alles wat er moet gebeuren in de B&B doet ze zelf. Ze zou het dan ook leuk vinden om een partner te vinden die het leuk vindt om mee te helpen en niet alleen maar op zijn gat zit.

Marian kent moeilijk verleden

Marian heeft het in haar leven zeker niet altijd makkelijk gehad. “Ik had de prins op het witte paard gevonden, een Engelsman en hij woonde in Engeland. Dus ik vloog vanuit Nederland heel vaak op en neer in de weekenden. Dat was gewoon echte liefde. Alleen helaas toen ik onderweg was naar Portugal toen had hij zwaar kanker. Zes maanden ofzo hadden ze hem gegeven, maar hij heeft het uiteindelijk tien jaar volgehouden. Echte liefde, dus dan doe je alles.” Haar toenmalige man overleed in 2003. Zij besloot ondanks zijn overlijden in Portugal te blijven. “Ik zit hier nu zo lang en het bevalt me goed”, legt ze uit.

Haar eerste man daarentegen heeft Marian geen goede woorden voor. “Mijn eerste man was echt verschrikkelijk. Ik heb echt in een glazen kastje geleefd. Die man die was jaloers, ziekelijk jaloers. Jaloers is denk ik wel een beetje normaal, maar als je ziekelijk jaloers bent dan ben je ziek in mijn gedachte. Daar was gewoon niet mee te leven. Twintig jaar samen geweest, of 22 jaar. Ik was heel jong. Maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en toen had ik nog net een heel klein beetje geld en toen ben ik van dat geld op een cruise gegaan, want ik voelde me zo alleen en toen leerde ik dus mijn tweede man kennen, eigenlijk heel snel. We gaven elkaar een hand en waren meteen verliefd.”

Marian zoekt naar man in B&B Vol Liefde

Inmiddels is Marian toen aan een nieuwe liefde in haar leven. Daarom doet ze dan ook mee aan B&B Vol Liefde. Ze zoekt naar iemand die bourgondisch is, geniet van het leven en van dieren houdt. Voor het uiterlijk heeft ze geen wensen. “Als hij maar lief is. Dat ik me ook echt op mijn gemak kan voelen. Een soort beschermengel.” Of ze niet bang is dat mensen haar uitkiezen voor haar geld? “Je kan best wel een hele grote komediant zijn, maar ik denk toch dat je dat als vrouw zijnde voelt als ze daar op uit zijn.” Ben jij geïnteresseerd in Marian? Of ken je iemand die haar wel leuk zal vinden? Meld je dan nu snel aan via de website van RTL.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Walter | Corine | Leendert | Joy | Michiel | Debbie | Martijn